2821
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 43 پست
نگران نباش نگرانیات رو نگه دار برا بعدفارق شدن هممون این روزا گذروندیم همه چی ایشالا سرجاش وخوبه&nbs ...

اخه نرمال نیست واقعا عددا رو ببین

حال شب‌های مرا همچو منی داند و بس🍂
نگران نباش شاید سن بارداریت کمتر از اونیه که فکر میکنی توکل بخدا من جات بودم یه سونو واژینال میرفتم

رفتم سونو سشنبه گفت فعلا چیزی تو رحمت نمی‌بینم الآنم برم باز چیزی نمیبنه چون عدد بنام پایینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون آزمایشگاه قبلی تکرار کردی ؟ 

اگ آره فردا یا پسفردا یه سونو واژینال برو تا خیالت راخت بشه 

بتا ملاک نیس زیاد همیشه درست نیست شاید اوایل بارداریته اونام لک لانه گزینیه ،

خودش تو مطب سونو کنه خوب‌نیس تشخیصشون پایینه ،

یه رادیولوژی برو جای خوب کاربلد باشه معتبر باشه و حرفه ای حتما هم واژینال باشه چون خیلی دقیقتره 

فقط هول نشو و استرس نگیر آروم باش خدا کمک میکنه و خوب پیش میره همه چی 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
همون آزمایشگاه قبلی تکرار کردی ؟  اگ آره فردا یا پسفردا یه سونو واژینال برو تا خیالت راخت بشه& ...

خود دکترم سونو می‌کنه گفتم بذارم پسفردا دوباره آزمایش بدم بعد برم

خود دکترم سونو می‌کنه گفتم بذارم پسفردا دوباره آزمایش بدم بعد برم

پسفردا باز همین آخرین جایی ک آزمایش دادی تکرار کن 

رنج آزمایشگاها فرق داره عددا فرق میکنه

مطبمسونو نشواز من میشنوی چون اون تخصصش نازایی هس و کنارش میخوان از سونو هم پول دربیارن 

ولی بیرونیا تخصص این کاروگرفتن و دقیقتر میگن 

جای الکی هم نرو

بپرس کجا خوبه تو‌شهرتون برو همونجا 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
پسفردا باز همین آخرین جایی ک آزمایش دادی تکرار کن  رنج آزمایشگاها فرق داره عددا فرق میکنه مطب ...

برم سونو چی بگم؟؟ همش ی آزمایشگاه میرم 

پسفردا باز همین آخرین جایی ک آزمایش دادی تکرار کن  رنج آزمایشگاها فرق داره عددا فرق میکنه مطب ...

ینی برم اونجا بهش بگم سونو رفتم ؟ نمیگه چرا ب حرفم گوش ندادی؟ این فوق تخصص نازاییه و معروفه

برم سونو چی بگم؟؟ همش ی آزمایشگاه میرم 

سونو واژینالو باید متخصص بنویسه ،باز با رادیولوژی ک میخوای بری حرف بزن ببین بدون نسخه قبولمیکنن،

اگ نکردن میری پیش متخصص دیگه ای و قضیه رو‌براش میگی 

مگ اینکه دکتریک پیشش میری خیلی کار بلد باشه ک خودش سونو کنه و‌جوابش دقیق باشه 

حالا دوباره آزمایش بده ان شاءالله ک خوب پیش میره 

والا من ک سر هول شدنو و جای بد سونو‌ رفتن تو یه دردسری انداختم خودمو نگم برات 

آخرشم معلوم شد داخل رحم بوده اشتباه کردن خارج رحمه ولی چ فایده دیگه انقد انگولک کردن سقط شد 

منم لک بینی داشتم 

بتام جای نامعتبر رفتم اشتباه کردن و ....

حتما همیشه جای خوب‌برو 

سونو واژینالو باید متخصص بنویسه ،باز با رادیولوژی ک میخوای بری حرف بزن ببین بدون نسخه قبولمیکنن، اگ ...

اره دکتره ک خوبه می‌فهمه ولی من مشکلم سر عدد بناس...ک بعد از شیش روز نزدیک دو برابر شده

ینی برم اونجا بهش بگم سونو رفتم ؟ نمیگه چرا ب حرفم گوش ندادی؟ این فوق تخصص نازاییه و معروفه

نمیدونم چقد کارش خوبه 

اگر انقدی خوب و معروفه ک میگی بروپیشش

فقط واژینال شو  چون شکمی نشون نمیده و الکی میخواد تیغت بزنه 

نمیدونم چقد کارش خوبه  اگر انقدی خوب و معروفه ک میگی بروپیشش فقط واژینال شو  چون شکمی نش ...

اره دفعه پیشم ک رفتم واژینال انجام داد گفت چیزی نمی‌بینم فعلا تو رحمت 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز