2777
2789
عنوان

بچه ها بچم من و دیواانه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 72 پست
اگ شیر خودتو میخوره لبنیات نخور چیزهای نغخ دار نخور. اگ شیرخشکی شیرشو عوض کن

شیر خودمه

خب یه مدت رژیم گرفتم بازم گریه داشت کلا رژیمم و گزاشتم کنار

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای😕

نگران نباش خوب میشه

ما هم داشتیم تو فامیل 

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
نه خب دست خودش که نیس ولی من اعصابم خیلی خورد میشه مادرشوهرم میدونه اینطوریم میگه تو بیار من تا ۲ س ...

خب اینطوری بود قبل ازدواج به نامزدت میگفتی بچه نمیخوای توافق میکردین 

نه که الان

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
وای😕 نگران نباش خوب میشه ما هم داشتیم تو فامیل 

برش دارم راه ببرمش ارومه اما مگه میشه

راههای اروم کردن نوزاد کولیکی رو سرچ کن.نخوه بغل کردن و خوابوندن و ...

اصلا مطمئن نیستم از اون باشه

میترسم میگم نکنه مشکل دیگه ای داره

دختر من با صدای جارو برقی و سشوار آروم میشد  امتحان کن ببین تاثیر داره

بغل می‌کردین چطور؟

این بغل میکنم اروم میشه اکثرا...

اصلا مطمئن نیستم از اون باشه میترسم میگم نکنه مشکل دیگه ای داره

نه عزیزم نترس امتحان کن.دارو که قرار نیست سرخود بدی.این بچه ها اگه قنداق بشن اروم تر میشن.تکونشون بدی اروم تر میشن.بگیرش روی دستت و تابش بده.

میدونه بش گفتم تا ۶.۷ سال اول ازدواج بچه نمیخوام مشکلی نداشت فقط هی غر میزنه تفاوت سنیم با بچم زیاد ...

به خیال اینی که ۶ ۷ سال دیگه حوصله بچه داریت از الان بیشتر میشه 

عمرا هرچی سن ادم بالاتر بره حوصلشم کمتر میشه