2777
2789
عنوان

لباس عروس 20 کیلویی سفارش دادم + (عکس)

| مشاهده متن کامل بحث + 5796 بازدید | 149 پست

هر دو سه روز 20 کیلو تنت کن 😂

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق نیستی حالمو بفهمی خانم

والله ما هم عاشق بودیم ... ان شاءالله وقتی ازدواج کردی هم همینطور عاشق سینه چاک هم باقی بمونید....

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

گلم به نظرم این لباس مجلسیه، نه لباس عروس، بغل همین عکسی که گذاشتی یه رگال از همین لباس با رنگ های مختلف هست، لباس عروس اینطوری نیست آخه عزیزم، شایدم رنگش تو عکس اینطوریه من اشتباه میکنم، ایشاله که خوشبخت بشن.

خیلی تو فیلمی 😂😂😂😉😂😂😉

اینا هنوز تنشون داغه ، من سالهاست آلبوم و فیلم عروسیمون رو هم نگاه نکردم ، آنقدر پشیمونم لباس و تاج و تورم رو خریدم سالهاست تو کمد هستن بلا استفاده ، دوازده سیزده سال پیش کلا یه یه تومنی شد ، 56 میلیون هزینه بدی بذاری تو کمد خیلی ستمه خخخخخ البته شاید وضع مالیشون خییییلی خوبه ، بهر حال مبارکه

مخالف شدید حضور آقایون در سایت