2777
2789
عنوان

چاقی... نارضایتی...

197 بازدید | 48 پست

سلام دوستان عزیز

من مشاور تغذیه و رژیم درمانی هستم.

امروز این تاپیک پرپردوستمون بازدید دوستمون رو دیدم و خوندم. واقعا ناراحت کننده ست.

من به عنوان فردی که خیلی با عزیزان تپل کار کردم خیلی خوب این مسائل رو درک میکنم. 

یه چیزی که بعد چند سال کار کردن با ادمای مختلف چاق و لاغر فهمیدم اینه که تنها چیزی که اهمیت داره اینه که خودتون چقدر خودتون رو قبول دارین.

چقدر خودتون خودتون رو دوست دارین

چقدر اعتماد بنفس دارین چقدر شخصیت مستقلی دارین. اجازه ندین کسی درباره ظاهر شما شما رو قضاوت کنه.

با هر وزنی با هر ظاهری. تنها چیزی که اهمیت داره اینه که خودتون خودتون رو قبول داشته باشین.

و فقط وقتی رژیم بگیرین که خودتون میخواین. بخاطر حرف بقیه هیچوقت موفق نمیشبن. حتی بعد از کاهش وزن دوباره برمیگردین به روال سابق. ذهن خود شما در نهایت تصمیم گیرنده ست. نه افکار و نظریات بقیه

و حرفم به دوستان متناسب اینه که زیبایی به نگاه آدمهاست. نگاه شما باید زیبا باشه. خواهشا با حرفاتون یا نگاهتون یا رفتارتون به هیچ کس حس بدی منتقل نکنین.

مشاور تغذیه و رژیم درمانی هستم.( رژیم تناسب وزن بزرگسالان و کودکان،رشد قدی کودکان،رژیم ورزشکاران،بیماری های مزمن مثل دیابت)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم امروز به شوخی بهم گفت انگار شیش شیکم زاییدی در صورتی که بچه ندارم

خیلی ناراحت شدم هر چقدر معذرت خواهی کرد محلش ندادم بهم بر خورد

فردا میخام برم ورزش ثبت نام کنم

کاربری چهارم. 
من ک فوق العاده لاغرم کجا برم اخه😭خودمم از خودم بدم میاد

مث من😂💔قدووزنت چقده

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره  
من لاغرم راهکاری دارین.؟؟

راهکار که البته هست.

مشاور تغذیه و رژیم درمانی هستم.( رژیم تناسب وزن بزرگسالان و کودکان،رشد قدی کودکان،رژیم ورزشکاران،بیماری های مزمن مثل دیابت)
من ک فوق العاده لاغرم کجا برم اخه😭خودمم از خودم بدم میاد

لاغری بیشتر از چاقی نیاز به درمان داره. چون باعث ضعف خستگی و ... میشه. و ممکنه خودش علامتی باشع از کم خونی و ...

یه ازمایش کامل بده و بعد شروع کن

شوهرم امروز به شوخی بهم گفت انگار شیش شیکم زاییدی در صورتی که بچه ندارم خیلی ناراحت شدم هر چقدر معذ ...

خیلی خوبه 

بخاطر سلامتی ورزش رو ادامه بده

لاغری بیشتر از چاقی نیاز به درمان داره. چون باعث ضعف خستگی و ... میشه. و ممکنه خودش علامتی باشع از ک ...

درس میخونم خیلی این  هفته کنکورم تموم میشه باید برم دنبالش...همیشه خدا بیحالو خستم 😓فک کنم کمخونی دارم

لاغری بیشتر از چاقی نیاز به درمان داره. چون باعث ضعف خستگی و ... میشه. و ممکنه خودش علامتی باشع از ک ...

استارتر من ازمایش دادم نه کم خونی دارم ن تیرویید و ن حتی کمبود ویتامین😐🙁از بچگی لاغر بودم هکیشه🥺۲۱ سالمه ۱۶۶ قد ۴۳ کیلوعم.نمیدونم دیگه باسدچیکار کنم متخصص تغذیه هم واقعا هزینه بر هست مخصوصا با برنامه غذایی ک میدن  ماهی دو سه تومن فقط باید بخوری🙁چیکار کنم🥺🥺

هدف من از تاپیکام خنده و سرگرمی و اوردن لبخند روی لب شماست‌.حتی اگه بتونم یه نفرو بخندونم برام ارزش داره