2777
2789
عنوان

مرده گنده همه حساباش صفر بود 😕

357 بازدید | 28 پست

مهریه مو گذاشتم اجرا چون ۵ شنبه براشون نامه رفته همه حساباشون رو خالی کردن خوده شوهرم زندانه خانوادش اینکارو کردن از صب ساعت ۸ تا ۳ ظهر فقط تو بانکها بودیم هیچی به هیچی 😥

چ پول پرستن

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر اینکه پول مهریه نداشته رفته زندان؟

نه اون ۴۰ روزه زندانه منم تازه فهمیدم به خاطره مواده 😔 اولش گفت دوستم برام پاپوش درست کرده قبول کردم امروز رفتم پرسیدم گفتن دوبارم سابقه داشته قبلا که خیلیی کم بوده یه بار عفو خورده یه بارم با سند بیرون بوده هر چی باشه از این گرفتن دیگه ... منم رفتم مهریه مو گذاشتم اجرا بابام میگه فقط طلاق😢😭😭😭😭