2777
2789
ایشون امروز به من لطف دارند و هر کامنتی توش به من بد و بیراه بگن لایک میکنن

بیخیال عزیزم از شما بعیده این چیزارو به دل بگیری

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
بخدااااا پروفتم خودتی؟

😘😘😘ن عزیزم  یکم شبیهیم 

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای عزیزم تولدش مبارکککک😍😍😍😍

قربونت برم 😍😍😍❤به دوستشم زنگ زدم التماس کردم گفتم منم‌میام گفت نه دارم دیوونه میشم 😂😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
نمیدونم شما حتما دلیل خوبی دارید که هر کی به من بد و بیراه بگه لایک میکنید 

من اصولا به همه با دید مثبت نگاه میکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه، دلیلی نداره از کسی که نمیشناسمش و فقط توی فضای مجازی دیدمش بدم بیاد!! 

نمیدونم یادتونه یا نه ولی کاربری قبلیم انیشتین بود که لغوش کردم(ضمناً من تو هر تاپیکی میرم تقریبا همه ی پستا رو لایک میکنم بی دلیل) 

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
قربونت برم 😍😍😍❤به دوستشم زنگ زدم التماس کردم گفتم منم‌میام گفت نه دارم دیوونه میشم 😂😂

وای🤣🤣

میخوان تنها باشن 😁❤️

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خوشحالم‌که برگشتی😍❤ دلم گرفته تولد پسرمه دوستشو برادرزاده هام براش تولد گرفتن‌منو نمیبرن ☹😁

عزیزمممم مبارک باشه نامزدش خوبه؟

شب دو نفره یه تولد کوچیک خودت بگیر براش باز یا فردا

وای🤣🤣 میخوان تنها باشن 😁❤️

اره عبضیا😁😁

ایشون امروز به من لطف دارند و هر کامنتی توش به من بد و بیراه بگن لایک میکنن

باشه هر طور دوست داری فکر کن من اونقدر بیکار نیستم پی حرفایی که در مورد شما میزنن بگیرم 

مگه با کسی دشمنی دارم؟ 

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
عزیزمممم مبارک باشه نامزدش خوبه؟ شب دو نفره یه تولد کوچیک خودت بگیر براش باز یا فردا

فدات شکر ،❤❤نامزد نیس که فاطمه جون 

تولد که میگیرم ولی دوس داشتم امشبم باشم 😂

کین مگه ایشون گل؟

نمیدونم والا فیک اینستا دیدم

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  
بیخیال عزیزم از شما بعیده این چیزارو به دل بگیری

این سناریو تکرار شونده این سایته 

من حافظه خوبی ندارم

ولی نه آنقدر بد که یادم بره ظهر یه کاربر کلمات زشتی بهم گفته بودند و ایشون تمام کامنت های اون کاربر خطاب به من رو لایک کرده بودند

از این جهت یادم مونده که فکر کردم این کیه که خودش حرفی نمیزنه ولی لایک میکنه

وگرنه یه عکس که این حرف ها رو نداره

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲