2777
2789
قربونت برم اونام بالاخره مجردی دوست دارن پس چیه 

دوست دختر عشق 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این سناریو تکرار شونده این سایته  من حافظه خوبی ندارم ولی نه آنقدر بد که یادم بره ظهر یه کارب ...

اشکال نداره عزیزم اصلا به این چیزا حتی فکرم نکن 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
ایشالا به نامزدم تبدیل شه

انشالله😍❤

این سناریو تکرار شونده این سایته  من حافظه خوبی ندارم ولی نه آنقدر بد که یادم بره ظهر یه کارب ...

عزیزم من اصلا سنم به شما نمیخوره که بخوام دنبالتون کنم خیلی کوچکتر از شمام(15 سالمه) 

بعدشم اونقدرام خاله زنک و ترسو نیستم از کسی که ازش بدم بیاد فرار کنم وبهش نگم! 

و حرف آخر اینکه دقیقا برای چی باید باهاتون دشمنی داشته باشم؟؟ مگه من شمارو میشناسم؟؟ فقط اسمتونو جزء کاربرا دیدم

اگر از اون لایک ناراحت شدید لطفا بگید

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
عزیزم من اصلا سنم به شما نمیخوره که بخوام دنبالتون کنم خیلی کوچکتر از شمام(15 سالمه)  بعدشم او ...

من فقط برام عجیب بود کسی تمام کامنت های یه کاربر دیگه رو که توهین کرده لایک کنه

همین

لاجرم فکر کردم حتما از من خوشتون نمیاد

.

من فقط برام عجیب بود کسی تمام کامنت های یه کاربر دیگه رو که توهین کرده لایک کنه همین لاجرم فکر کرد ...

به هر حال من اصلا از خاله زنک بازی خوشم نمیاد و اگه از شما بدم میومد صد در صد به خودتون میگفتم😉، اگرم که ته دلتون از من ناراحتید معذرت میخوام چون دوست ندارم کسی ازم دلخور باشه حتی در فضای مجازی

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
خوشحالم‌که برگشتی😍❤ دلم گرفته تولد پسرمه دوستشو برادرزاده هام براش تولد گرفتن‌منو نمیبرن ☹😁

تولدش مبارک 

بچه ها بزرگ میشن و مستقل میشن

ان شاء الله شاهد بالندگی اش باشید 

.

چه ناراحتی  منم آدمی هستم که میپرسم و برای  همین ازتون سوال کردم

موفق باشید💚

التماس دعا✨

تولدش مبارک  بچه ها بزرگ میشن و مستقل میشن ان شاء الله شاهد بالندگی اش باشید

ممنون عزیزم 😍❤❤

لب پایین درشت

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست