2777
2789
عنوان

پسوریازیس

579 بازدید | 17 پست

من الان حدود یک ساله متوجه شدم پسوریازیس دارم.کنار پام زده و روی ساق پام هم قطره ایی پخش شده.خیلی ناراحتم دارم افسرده میشم خیلی غمگینم از این بابت.از یه طرف مستاجرم از طرفی هم تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیکم از طرف دیگه هم پسوریازیس داره کل بدنمو میگیره نمیدونم چیکارکنم هنوز خیلی زوده واسه این همه درد و سختی همش ۲۵ سالمه😔

لطفا اگه کسی پسوریازیس رو تا حالا نشنیده یا نمیدونه چی هست یا راهکاری بلد نیس چیزی ننویسه سرچ کنید تو گوگل متوجه میشید الکی پیام نذارید صفحات زیاد میشه.ممنونم.اگر کسی هم درباره ش اطلاعات داره یا خودش داره خواهش میکنم کمک کنه تا عمر دارم دعاش میکنم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کف سر منم درگیر پسوعه بدبختی هم اینه ک هرکی میبینه ی دوزار فکر نمیکنه بگه شاید پسو داره سریع میگه چرا ی شامپو ضد شوره نمیخری بزنی سرت غافل از اینکه من هزار نوع شامپو امتحان کردم

منم‌چندین ساله سرم با پشت گردنم دارم، درمان نشده فقط با پماد کنترل میشه، پشت گردنم نباید رطوبتی بشه وگرنه به شدت به خارش میفتم، کنار بینی و پشت پلکم بود که خداروشکر خوب شدم، ولی سرم و پشت گردنم مونده

توروخدا راست میگی؟چجوری تورو قران بهم بگو تا عمردارم دعاگوت باشم کجات بود و چقد و چجوری بود؟

چرا اخع باید دروغ بگم 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منم موهام دارم .سعی کن عصبی نشی منم زبان عصبانیت شدید میشه.همیشه هم سعی کن پوستت چرب باشه

پوستم چرب نگه میدارم اما داره زیاد میشه خیلی ناراحتم شوهرمم از دکتر رفتن خوشس نمیاد فکرمیکنه من زن بی فکریم که میگم برم دکتر برای پوستم فکرمیکنه خلم تواین مستاجری و بدبختی هر روز دارم دعا میکنم امسال از اینجا بلندم نکن فکراینم که برم دکتر😢

من ۲۰ساله مبتلام درمان نداره فقط دوره ای کم و زیاد میشه سعی کن غصه نخوری که تشدیدش کنه من یع پماد ...

کدوم قسمت بود برای شما منم شنیدم میگن درمان نداره خیلی ناراحتم😔

نمیدونم من که خیلی مراقب بودم چرا اینجوری شد

کدوم قسمت بود برای شما منم شنیدم میگن درمان نداره خیلی ناراحتم😔 نمیدونم من که خیلی مراقب بودم چرا ...

من سر زانوهامه دیگه خیلی عصبی شم رو ارنجم میزنع

بی خبر میاد😑

دوباره میسازمت💪

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6051119/از-پسوریازیس-تا-درمان-من-مقتدر?postId=195702093 ...

یک میلیون میگن میخواستن.من ۳۵ تومن باید بدم برم دکتر عمومی محلمون نمیدونم چیکارکنم چجوری یک میلیون بدم به اون خانم😢