2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 25 پست

والا از این شوهرا من خیلی دورو برم ندیدم فقط یکی بود تو یه سفر گروهیی شبیه تور اوایل زنشو خانومم بانو جان اینا صدا میکرد منم تازه عروس بودم دلم شکست گفتم شوهر من چرا اینجوری نیس باهام تو جمع بعد اواخر سفر شوهرش هی بمن لبخند میزد یا نگاه قایمکی میکرد جوری ک شوهرمم فهمید من قبلش گفتم هم سن مان و باهاشون دوست بشیم  ک اخر سفر شوهرم گف ن و پسره سرگوشش میجنبه خوشم نمیاد رفتو آمد کنیم

میخوام بگم هر رفتار خوب ظاهری رو باور نکنید

تو دلم حرص میخورم بعد مهمونی میام میگم بهم توجه نکردی تو جمع…دوس دارم خودش دلی هی توجه کنه هی ...

اره.ولی خوب مردا زیاد تو کار حس نیستن.گلم

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم همینطوره اخلاقش همین بوده از اول مامانم میگ ب اینطور مردا میگن طرف خیلی زن دوسته

خوش شانسی

منم حساسم،اون بنده خدا معمولیه من زیادی حساس میشم 

والا از این شوهرا من خیلی دورو برم ندیدم فقط یکی بود تو یه سفر گروهیی شبیه تور اوایل زنشو خانومم بان ...

اره دیدم اینجور ادمای هرزه رو 

اما خدا رو شکر دورمون نیستن اتفاقا دوستای ما شوهراشون خیلی با حیان

خوش شانسی منم حساسم،اون بنده خدا معمولیه من زیادی حساس میشم  

این چیزا بستگی ب خصوصیات و اخلاق طرف داره نمیشه ازش درخواست کرد مثلا همسرم هیچ وقت بدون من جایی نمیره حتی خونه پدرش یا اینکه توی مراسما تا من نشینم سر میز غذا شو شروع نمیکنه در حالی ک من اصلا نخواستم ازش ک اینطوری باشه خود طرف باید اخلاقش باشه 

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو
این چیزا بستگی ب خصوصیات و اخلاق طرف داره نمیشه ازش درخواست کرد مثلا همسرم هیچ وقت بدون من جایی نمیر ...

اتفاقا همسر منم همینطوره اصلا بدون من‌جایی نمیره 

خونه مادرش نمیره حتی اگه من بگم برو تنهایی،اما فقط دوس دارم بهم نگاه کنه تو مهمونی