2777
2789
سلام عزیزم من تایپکت رو امروز دیدم میتونم در مورد تجاربتون  از موضوع تایپیک ضعف بدنی ناشی از اس ...

سلام عزیزم خوشحالم که میتونم کمکی کنم چون دلم میخواد هیچکی اینجور نباشه. من که تاپیکهام هست از حال و روزم که با ترس ناگهانی بود شروعش  بعد کلی حال بد و ناامیدی و هر چیز که فکرش بکنی تا اینکه رفتم کلینیک آتیه ایندفعه پیش دکتر منایی که گفت این قرص رو هم بخور که خدارو شکر خوبم .اگه مطمینی که این  ضعف شما از استرس و روحیه حتما میتونم کمکتون کنم انشاالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوشحالم که میتونم کمکی کنم چون دلم میخواد هیچکی اینجور نباشه. من که تاپیکهام هست از حال و ...

ممنونم عزیزم منم یه مدتی در گیر استرس شدیدی شدم طوریکه دیگه یه ربع رانندگی مبکردم وحشتناک خستگی وگوفتگی وتپش قلب میگرفتم وخونه میرسیدم چندساعت باید کامل غذا مبخوردم واستراحت میکردم الان حالم نسبتا خوبه ولی ضعف بدنی دارم نمیتونم پیاده بیرون برم 

ممنونم عزیزم منم یه مدتی در گیر استرس شدیدی شدم طوریکه دیگه یه ربع رانندگی مبکردم وحشتناک خستگی وگوف ...

میدونم چی میگین عزیزم  حتما برین پیش روانپزشک خوب  حتما خوب میشین  با چنتا دارو

اگر باز سوالی دارین حتما جواب میدم

سلام عزیزم  شما الان انشالاه مشگلتون حل شده ؟من خیلی ناراحتم دو ماه پیش هرروز پیاده روی مبکردم الان چند قدم میرم حالم خیلی بد میشه هرارتا فکروخیال میاد سرم میترسم دکتر برم به چیزی بگه حالم بدتر شه خیلی نگرانم ببخشید شما دارو هم مصرف کردین ضمنا میتونم خصوصی بتون پبام بدم اون مراحل درمان طی کردین به منم بگبن خیلییی ممنون میشم

سلام عزیزم  شما الان انشالاه مشگلتون حل شده ؟من خیلی ناراحتم دو ماه پیش هرروز پیاده روی مبکردم ...

سلام گلم عزیزدلم اصلا نگران نباش من خودم ناامید شده بودم اصلا دیگه گفتم میمیرم دورا زجون به خدا اصلا نگران نباش من دیگه ناتوان شده بودم تاپیکامو بخون حتما من بعداز خدای مهربون در دمتتم بهت قول میدم سر چندروز بخندی به این حالت

[QUOTE=221412972]سلام گلم عزیزدلم اصلا نگران نباش من خودم ناامید شده بودم اصلا دیگه گفتم میمیرم دورا زجون به خدا اصلا .         ..]خیلییی ازت ممنونم عزیزم تلاشمو میکنم باز هرجا نیاز داشتم برات پیغام میدم ببخشید زحمتتون میشه آخه خیلی حس عجیب ونااشنایی رو ادم پیدا میکنه با حرفاتون اروم میشم احتمالااینم یه دوره داره که خودش میره‌علتش هم شاید هیشکی نمیدونه بازم ازت ممنونم

[QUOTE=221412972]سلام گلم عزیزدلم اصلا نگران نباش من خودم ناامید شده بودم اصلا دیگه گفتم میمیرم دورا ...

سلام عزیزم خوبی با من اصلا تعارف نکن من در کنارتم باور میکنی دلم میخواد داد بزنم به همه اونایی که مثل من شدن راه درمانم بگم که مثل من عذاب نکشند این حالت بخاطر کاهش سروتونین ایجاد میشه که باعث کاهش انرژی میشه که به من چنتا قرص روانپزشک اولم داد برای تپش قلب و تنگی نفس که خوب شد ولی انرژی و ضعف شدید طوریکه همش غذا میخوردم از ترس اینکه نیفتم تا دکتر منایی بهم بوپروپیون داد خداروشکر خوب شدم نگران نباش  من میترسم که داروهامو بهت پیشنهاد کنم کاش بری پیش دکتر من اما بوپروپیون که سروتونین رو بالا مشکل حل شد

سلام عزیزم خوبی با من اصلا تعارف نکن من در کنارتم باور میکنی دلم میخواد داد بزنم به همه اونایی که مث ...

فدای اون دل مهربونت برم عزیزم خیلی راهنماییات کمکم میکنه من یه جوریم اصلا اهل دوا ود‌کتر نیستم سعی مبکنم بصورت طبیعی خودمو درمان کنم منم خیلیی زیاد احتمال میدم که اینا علایم کمبود سروتونین هست پیشرفتم کند هست ولی نسبت به قبل خیلیی بهترم اون خسنگی شدیدوتپش قلب وبیحالیم کمتر شده ازت خیلیی ممنونم عزیزم که کمکم میکنی 

فدای اون دل مهربونت برم عزیزم خیلی راهنماییات کمکم میکنه من یه جوریم اصلا اهل دوا ود‌کتر نیستم سعی م ...

خدانکنه عزیزم خوشحالم گلم بهتری انشالله زود خوب میشی گلم فقط برای تپش قلبتون قرص میخورین یا چیکار کردین که خوب شده

سلام عزيزم ممنون شما خوبين من خيلي بهتر شدم ازنظر جسمي به وزن قبلم برگشتم ولي استرس واضطراب هنوز دار ...

خداروشکر عزیزم خوشحالم که بهتری گلم منم خداروشکر بهترم شما چیکار کردین که بهتر شدین

خدانکنه عزیزم خوشحالم گلم بهتری انشالله زود خوب میشی گلم فقط برای تپش قلبتون قرص میخورین یا چیکار کر ...

سلام عزیز دلم اره خبلیی بهترم الان دوروزه بدون اون علائمی که گفتم  رانندگی مبکنم البته نه رمان زیادی سعی مبکنم با تلقبن به مغزم باعث ترشح سروتونین بشم که خبلی هم تاثبر داره من اصلا دارو نمبخورم برا تپش قلبم اب زباد مبخورم البته اگه براتون ضرر نداره شما هم از اب زباد استفاده کنبن همیشه بالا سرم اب خوردن میزارم واب میخورم ساعت ۱۲ ظهر هم با پوشیدن یه تاب خودم و به ربع افتاب میدم که خیلیی موثره حتما باید افتاب مستقیم بخوره نه از پشت شیشه از تخیلم خیلی برا اروم شدن استفاده میکنم چون مغز همونطوربکه گول میزنه خودشم راحت گول مبخوره ماساژ حتما بادت نره معجزه میکنه سردی هم هبچی دبگه نمبخورم لامپ اتاقم هم به دونه تنگستن ۳۰۰وات گرفتم عالیه اون کارهایی که آشفتم میکنه سپردم به دبگران البته استرسهامو کم کردم ولی حذف کامل نتونستم هر غذا ودارویی که برام حس میکنم ضرر میکنه گذاشتم کنار بازم ازت ممنونم عزیرم خوشحالم که همفکری میکنیم