2777
2789

من کلا کریر کالسکه نخریدم چون ماشین داشتیم 

کمد دیواری داشتم کمد و تختم نخریدم گهواره ام نگرفتم بچمم بزرگ شد هیجی نشد 

و اسباب بازی هم زیاد نخریدم

لباس از هر سایز ۵ دست خونگی

کاپشن کلاه جوراب 

لباس بیرونی دو دست بخر (بچم زمستون دنیا اومد لباس بیرونیم نخریدم تو پتو میپیچیدم میبردم

پتو دوتا بخر یدونه گلبافت نوزادی یدونه از این کلاه دارا 

ست دشک بالشت 

ناخن گیر 

ظرف مخصوص و قاشق چنگالم نخر من خریدم ب دردم نخورد تو ظرفای خودم میدم غذا

تااین حد یادم میاد

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین من تخت اصلا نگرفتم چون بزرگ بشه بعد یک نفره میخرم براش فقط یه گهواره کنار مادر گرفتم لباسم خیلی نگیر در حد چند دست که اگ دنیا اومد تپل بود لباساش تنگ نباشن 

پوشک

ناخنگیر

زیر انداز تعویض پوشک 

مای بی بی

خشک کن برا بدنش 

پتو دورپیچ 

چند دست لباس بیرون

کاپشن و شلوار

لباس بیرونشم گذاشتم دنیا اومد بگیرم الان فقط در حد چند دست

کالسکه

کریر 

نی نی لای لای

کالسکه

رختخواب

دیگه یادم نمیاد

اها حوله پک شامپو لوسیون...

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍

بستگی داره که کی میخوای اتاقش رو جدا کنی من تا یه سالگی بچه م پیش خودم بود از یه سالگی اتاقش رو جدا کردم توی تخت خودش که تخت کودک نوجوانه میخوابه خودم میرم توی تختش بهش شیر میدم پا میشم میرم اتاق خودمون 

یعنی تا یه سالگی  میتونی براش تخت نخری فقط تشک بچه رو با فاصله بذار که به بوی تنت عادت نکنه بتونی بعدا جداش کنی

رورویک نخر هر چی بچه روی زمین جستجو کنه و محیط رو براش امن کنی تا بگرده و تجربه کنه از هر نظر براش بهتره 

من کریر خریدم به شدت کارم رو تا شش ماهگی راحت کرد 

همینجوری می‌شنوی شش ماه ولی این شش ماه قرار نیست آسون بگذره یعنی اگر بچه رفلاکس داشته باشه راحت توش میخوابونی توی طول روز من میذاشتم بچه رو توی کریر روی میز آشپزخونه بچه منو نگاه میکرد و تنها نبود و باهاش حرف میزدم توی مهمونی ها هم خیلی به درد میخوره همش لازم نیست  یه عالمه تشک بالش با خودت حمل کنی برای واکسن و دکتر بردن و... از همه اینا مهم تر توی ماشینه بچه عادت کنه به اینکه توی ماشین توی بغل بمونه بزرگتر که بشه دیگه نگه داشتنش سخت میشه و توی صندلی ماشین هم نمی‌مونه در کل بودن کریر از نبودنش بهتره 

چیزایی که حتما باید بخری اینا هستن 

یه دماسنج حتما باید داشته باشی و حتی دو تا

یکی جیوه ای یکی دیجیتالی گرون هم نیستن ولی وقتی بچه تب داره با هر دو تاش میگیری که مطمئن بشی دما رو داری درست میخونی 

پتوی دور پیچ 

مسواک برای بچه که موقع دندون درآوردن لثه هاش رو بخارونی 

شونه و ناخنگیر 

کرم کالاندولا برای درمان سوختگی و سودوکروم برای پیشگیری و درمان سوختگی پای بچه 

پارچه تنظیف متری بخر به ابعادی که میخوای ببر دورش رو بدوز این پارچه ها آب رو خیلی خوب جذب می‌کنه من ازشون به عنوان حوله استفاده میکنم خیلی خوبن 

شامپو بدن و شامپوی سر رو فیروز بخر هم ارزونه هم واقعا خوبن 

از اسباب بازی ها براش چیزایی که بتونه صدا بده بخر جغجغه و کتاب های پارچه ای که توشون جغجغه دارن خوبن برای دو ماهگی تشک بازی خوبه رنگی رنگی باشه برای چشماش خوبه موزیکال باشه بچه پا میزنه صدا بده قشنگ تا وقتی بچه چهاردست و پا بره حسابی مشغولش می‌کنه 

از سایت زیر بیست براش بادی های کارترز رو بخر جنس بادی هاش عااالیه از بازار هم ارزون تره 

براش یه قمقمه بخر نی داشته باشه با در این قمقمه رو توی کیفت بذاری هر وقت بیرون میری آب داشته باشی براش 

جوراب و دستکش و کلاه که باید بخری براش 

لباس هم من به شخصه چند دست خریدم تا یه سالگیش الان هی به مرور براش میخرم چون الان دیگه می‌دونم چه رنگایی بهش میاد سایزش ایناش رو راحت تر تصمیم میگیرم

.