2777
2789
عنوان

اسم این رمان چیه بچه ها کسی خونده؟

848 بازدید | 10 پست

همه چیزایی که از رمان یادم میاد اینا هست

دختره با خواهرش یا دختر عموش یا دختر خالش زندگی میکرد و خبری از پدر و مادرش نبود

عتشق پسری شده بود که پدرش از این جاجی بازاری ها بود که حجره فرش داشت 

پسره هم عاشق دختر بود و دور از چشم خانواده رابطه داشتن 

یه ماجرایی بین گذشته این دختر با پدر پسره بود که پدره نمیگذاشت پسرش با این دختر ازدواج کنه سر همین موضوع هم تو یه قسمت از رمان پسره بنزین ریخ رو خودش و فرشای پدرش 

اولین قسمت رمان با ان شروع میشد که دختره فیلم رقصیدنش تو پارتی پخش شده بود( لباس نارنجی پوشیده بود😂رنگ لباس یادمه اسمش نه)

اخر رمان هم این طور تموم میشد که دختر چادر سر کرده بود با پسر رفتن بازار و وقتی پدره پسر دید اینا ازدواج کردن سکته رو زد ناقابل😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یکی رو نخوندم😂😂💔

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
این یکی رو نخوندم😂😂💔

انقدر رفته رو مخم که نگو ،این همه اطلاعات از رمان دارمم 

حتی حرفایی که پسره به دختره زده 

ولی یدونه اسم یادم نمیاد با اون پیدا کنم 😂

اسم دختر ه داشت فکر کنم اما در حد همون ه میدونم😂😂

انقدر رفته رو مخم که نگو ،این همه اطلاعات از رمان دارمم  حتی حرفایی که پسره به دختره زده  ...

😂😂😂😂تا جونت دربیاد

لباسشو یادته.اسمشو یادت نیس؟

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐