2777
2789

اگ دکتر نمیری حداقل الپرازولام بخور

اسنترا خیلی قویع 

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من بعد فوت بابام که ۵ماهه فوت کرده حال خوشی نداشتم .دیگه به زور مامانم برام وقت روانپزشک گرفت رفتم ب ...

خدا باباتو بیامرزه. منم پدرم ۲ ساله فوت کرده بعد اون افسرده شدم دکتر تجویز کرد نخوردم بدتر شدم دو ساله افسرده ام بعد ۲ سال الان ۱۰ روزه دارم اینو میخورم شاید حالم بهتر بشه. آره منم حدود ۳ روز بی خیال شده بودم استرس نداشتم ولی الان دوباره داره واسم  قرصش عادی میشه نگران بدنم عادت کنه بعدش اگه نخورم بدتر بشم

یماه طول میکشه بدنت بهش عادت کنه و  اثر کنه

من حدود ده ماه خوردم و بعد کم کم قطعش کردم

خیلی قرص خوبی بود برا من شادی اور بود فکروخیالمم کمتر کرده بود..

من هر روز روزی یه نصف آسنترا ۵۰ میخوردم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
اگ دکتر نمیری حداقل الپرازولام بخور اسنترا خیلی قویع 

طبق دستور دو سال پیش پزشکم میخورم اونموقع ک دکتر رفتم دارومو استفاده نکردم از طرف اینکه بدنم عادت کنه ولی الان میفهمم بدتر شدم تصمیم گرفتم بخورم 

اتفاقا الپرازلام فک کنم قویتره 

همیشه تو کیفم الپرازلام دارم در مواقع ضروری ک خیلی ترس و دلهره دارم نصف الپرازلام ۱ میخورم چون مطمئنم الپرازلام اعتیاد اوره بدن عادت میکنه دائم نمیخورم

یماه طول میکشه بدنت بهش عادت کنه و  اثر کنه من حدود ده ماه خوردم و بعد کم کم قطعش کردم خیلی ق ...

پس منم میخورم 

قصد دارم باردار بشم ولی هنوز اقدام نکردم ب نظرتون واسه ۲ سه ماه بعد ک میخوام باردارشم تاثیر منفی نداره

پس منم میخورم  قصد دارم باردار بشم ولی هنوز اقدام نکردم ب نظرتون واسه ۲ سه ماه بعد ک میخوام با ...

نه بخور عزیزم

منم بخاطر اینکه میخام باردار بشم قطعش کردم وگرنه میخوردم خیلیییی قرص خوبیه خیلی شادم کرده بود

میگن این قرص رو توی بارداری هم میشه خورد ولی من دیگه الحمدالله مشکلم حل شد دیگه قطعش کردم 

من سرگیجه داشتم ک منشاش اعصاب بود بخاطر این مصرف کردم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
 خدا باباتو بیامرزه. منم پدرم ۲ ساله فوت کرده بعد اون افسرده شدم دکتر تجویز کرد نخوردم بدتر شدم ...

خرا پدر شمارو هم بیامرزه ..کاش همون موقع خورده بودین ...ولی آره یه ماهی میکشه قشنگ قشنگ اثرکنه.من حتی فکر خودکشی هم میکردم ...الانم نمیگم فکرو خیال ندارم اما بهترشدم

طبق دستور دو سال پیش پزشکم میخورم اونموقع ک دکتر رفتم دارومو استفاده نکردم از طرف اینکه بدنم عادت کن ...

الپرازولام اعتیاد اوره ولی زیاد قوی نیس

نگران اعتیادش نباش همون اسنترا رو مصرف کن انشالله ک خوب میشی💗

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
خرا پدر شمارو هم بیامرزه ..کاش همون موقع خورده بودین ...ولی آره یه ماهی میکشه قشنگ قشنگ اثرکنه.من حت ...

آره عزیزم شما اشتباه منو نکن تقدیر  نمیشه عوض کرد 

یه وقتی ب خودت میای ک میبینی فقط خودتو از پا انداختی هیچیو با غصه  خوردن نتونستی عوض کنی .من فک میکردم شاید با غصه خوردن از بین برم ک ازین موضوع شاد میشدم ک منم از زندگی راحت بشم ولی نه عزیزم فقط فهمیدم مجبورم فوت بابامو قبول کنم و دوباره زندگی کنم 

توام خودتو اذیت نکن راهیه ک هممون باید بریم ولی مثه من دیر متوجه این موضوع نشی ک تا بخودت بیای ببینی خیلی داغون شدی 

‌امیدوارم همیشه خوب باشی عزیزم 

پس منم میخورم  قصد دارم باردار بشم ولی هنوز اقدام نکردم ب نظرتون واسه ۲ سه ماه بعد ک میخوام با ...

حتما قبلش باید با دکتر مشورت کنی 

باید حالت خوب باشه و قطع کنی و بعد از قطع دارو خوب باشی بعد باردار بشی