2777
2789
عنوان

میمیره؟😔😓🖤

235 بازدید | 13 پست

خانما سیروز کبدی داره دیروز هوشیاریش ۷ بود الان اومده ب ۹ واینک اب شکمشو تخلیه کردن و پرستارمیگف صداش ک میکنیم میشنوه چشماشو بازمیکنه و عگس العمل هم نشون میده سوال من اینه حتما این بیماری میکشه ادمو؟؟  یاچون هوشیاریش اومده بالا امید هست؟؟؟؟؟واینک اگ بخاد بکشه چند روزطول میکشه

چ دعایی بخونم معجزه بشه و خوب بشه😓😔🖤

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون شکمش آب اورده احتمالش کمه  ولی معجزه خدا قدرتش بیشتره

یعنی چون هوشیاریشم بهترشده بازم ربطی نداره؟😓🖤

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عزیزم هیچوقت نباید از خدا ناامید شد عمو شوهرم هوشیاریش رو 2بود الان خداروشکر سالمه

اون چرا بیماربود؟

اخه میگن سیروزکبدی میکشه😭😭😭😭😭😭

من عادت ب نا امید کردن ادما ندارم  ولی توکلت بخدا مهلت این دنیا بودن دست خودشه

ممنون.چی باید بخونم که خدامعجزه کنه؟

عزیزم طوری نیس من اطلاع راجب این بیماری ندارم اگ میشه راهنماییم کن هوشیاریش بهترشده ربطی نداره ب خوب شدنش؟

ممنون.چی باید بخونم که خدامعجزه کنه؟ عزیزم طوری نیس من اطلاع راجب این بیماری ندارم اگ میشه راهنمایی ...

من عموم پزشک هستن 

پسر خاله مامانم سرطان معده داشتن و زده بود ب کبدشون وشکمشکن اب اورده بود و کانل هوشیار بود ولی بعد از ۲۰‌روز متاسفانه فوت کردن 

قرآن بخون و ی ذکری هست ک پیامیر قسم خورده برای اجابتش

من عموم پزشک هستن  پسر خاله مامانم سرطان معده داشتن و زده بود ب کبدشون وشکمشکن اب اورده بود و ...

مبشه اسم ذکرو بگی؟؟؟؟؟من مقاتل خوندم ک میگ حتما معجزه میشه