2777
2789
من داشتم خیلی بزرگ بود خودش کم کم رفت

سلام عزیزم. من تقریبا 4 روزه ک بارتولنم عود کرده و فوقالعاده دردناکه.... میشه یه کم راهنماییم کنی چیکار کردی و چ جوری خوب شدی؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم. من تقریبا 4 روزه ک بارتولنم عود کرده و فوقالعاده دردناکه.... میشه یه کم راهنماییم کنی چی ...

برا من درد ناک نبود عزیزم رفتم دکتر کاری هم نکرد فقط قرص سفکسیم داد خوردم و پماد برا رفع عفونت کم کم رفت طی مدت زمان مثلا چهار ماهه

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 
خوش بحالت خداروشکر. واسه من داره منو از درد میکشه 😭😭

برو دکتر 

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 

منم آبسه بارتولن داشتم خانم دکتر فهیمه ثابت متخصص زنان زایمان بودند برام با جراحی تخلیه کردند تو مواردی که شدید باشه نیاز به عمل هست وگرنه با درمان انتی بیوتیک حل میشه ولی از من شدید بود و خیلی درد شد شکر خدا عمل کردم و الان خیلی بهترم 

شما اگر اهل اصفهان هستید بهتون میگم حتما برید پیش دکتر فهیمه ثابت . چون هم دستشون خوبه هم خیلی مهربون هستند و البته تجربه اشون زیاده خیلی ها از طبابت ایشون و تخصصشون تعریف می کنند . بهترین درمان رو هم برای بیمارشون انتخاب می کنند  . https://drfahimehsabet.ir/ ادرس مطب و شماره تلفنشون داخل سایت هست .