2777
2789
عنوان

اعصابم خرده

171 بازدید | 15 پست

از دست پدر و مادرم که اصلا منو درک نمی کنن

نه اینکه تو سن بلوغ و اینا باشم بگم پدر مادرم اینجورین نه

از بچگی اصلا درکم نمی کردن خودمم می فهمیدم

به جاش خواهرمو خیلی خوب درک می کنن با اینکه خواهرم همش سرشون داد میزنه و اگه یه چیزیو بخواد کلی دعوا می کنه تا بهش بخرن و اگه ازش کاری بخوان کلی منت میذاره سرشون ولی بازم خیلی دوسش دارن بعدم به من میگن حسودی من اصلا دلمم نمیخواد مثل خواهرم باشم حتی ذره ای بعد مثلا میگم چرا بین منو خواهرم فرق می ذارید؟ میگن حسودیت میشه به اون؟ 

عزیزم توام یه مدت مثل خواهرت باش ببین اینجوری تحویلت میگیرن

نه آخه کلا مشکلشون با منه یه جوریه انگار بچشون نیستم

دقیقا اینطوری رفتار می کنن باهام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه آخه کلا مشکلشون با منه یه جوریه انگار بچشون نیستم دقیقا اینطوری رفتار می کنن باهام

همین کاری که گفتم رو بکن یا هم بچسب به درست به یجا برس میان دورت رو میگیرن بعد اونو ولش میکنن همینجوری خوبه از بچگی مستقل شدی ولی خواهرت روحیه ای داره احساسی زود رنج جلو زبونش رو هم نمیگیره بیخیال اینا بابا بخون به یجا برسی از پیششون بری

همین کاری که گفتم رو بکن یا هم بچسب به درست به یجا برس میان دورت رو میگیرن بعد اونو ولش میکنن همینجو ...

آخه از درسم زده شدم به خاطرشون

فرستادم یه مدرسه بد که کلی اونجا زجر کشیدم می گفتم معلمام بدن می گفتن نه معلمات مشکلی ندارن خودت مشکل داری بلاخره چهار سال زجر کش شدم تا پارسال

امسالم انقد از درس بدم میومد رد میشم

آخه از درسم زده شدم به خاطرشون فرستادم یه مدرسه بد که کلی اونجا زجر کشیدم می گفتم معلمام بدن می گفت ...

وای عزیزم خیلی نگران شدم زرنگ باش از همین حالا قوی باش 

برو پیش مشاور حال خودتو خودت خوب کن به هیچکس اعتماد نکن درست رو حتما بخون هرجور شده بخون 

انگار حرفای من بود بااین تفاوت که من هیچی نمیگم بقیه میگن فرق میذارین میگن نه بقیه میخوان بین تو و خواهرت تفرقه بندازن یعنی اون هفته ای رفتم خونمون مامانم به آبجیم یه چیزی گفت آبجی داد میزد مامانم داد میزد آخرم آبجیم به مامانم گفت خفه شو دهنت ببند اعصابت ندارم بچم نیست ۱۶ سالشه الان به من جهاز ندادن هی میگن اره بچه باید خانوادش درک کنه خودش جهاز بخره بعد میگن حالا ما بعدا واسه آبجیت جهاز میخریم 

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

انگار حرفای من بود بااین تفاوت که من هیچی نمیگم بقیه میگن فرق میذارین میگن نه بقیه میخوان بین تو و خ ...

آررررره دقیقا همین چند روز پیش آبجیم به بابام گفت تو چقد بیشعوری بعدم شروع کرد کولی بازی در آوردن آخرشم خیلی خوب حرف همو فهمیدن و با هم آشتی کردن

آررررره دقیقا همین چند روز پیش آبجیم به بابام گفت تو چقد بیشعوری بعدم شروع کرد کولی بازی در آوردن آخ ...

حالا آبجی من هرچی بگه اینا میخندن قربون صدقش میرن اون وقت یه حرفا و تهمتایی به من زدن روم نمیشه پیش هیچکی بگم 

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

حالا آبجی من هرچی بگه اینا میخندن قربون صدقش میرن اون وقت یه حرفا و تهمتایی به من زدن روم نمیشه پیش ...

به من تهمت نمی زنن خیلی هم بهم اعتماد دارن ولی انگار موش آزمایشگاهی هستما

فرستادنم مدرسه ی مزخرف بعدش گفتن نه خواهرمو دیگه نمی فرستن اون مدرسه الانم خواهرم تو مدرسه ای که هست داره کلی حال می کنه

بقیه چیزام به همین صورت

به من تهمت نمی زنن خیلی هم بهم اعتماد دارن ولی انگار موش آزمایشگاهی هستما فرستادنم مدرسه ی مزخرف بع ...

منم تمام این مشکلات دارم به خدا انقد زورم میگیره از سر بی پولی بدبختی رفتم دارم حمالی میکنم آخرم سرکار باید از هزار نفر حرف بخورم واسه یه قرون پول بخوامم نرم سرکار زبون خانواده شوهر دراز میشه که جهاز نیاوردی سرکارم نمیری

منم تمام این مشکلات دارم به خدا انقد زورم میگیره از سر بی پولی بدبختی رفتم دارم حمالی میکنم آخرم سرک ...

اه خدا بهت صبر بده با این مادر شوهرت من که مادرم مجبوره جهاز بخره چون اینجا رسمه

بچم داری؟ 

اه خدا بهت صبر بده با این مادر شوهرت من که مادرم مجبوره جهاز بخره چون اینجا رسمه بچم داری؟ 

نه اتفاقا خانواده شوهرم خوبن خانوادم بیرونم کردن ۹ ماه من پیش خودشون نگه داشتن ولی بازم حرف هست دیگه مام رسم ولی اینا سر دعوا ندادن الانم میگن خانواده نداره ادم نباید فشار بیاره نه وسایل ندارم برم سرزندگیم که بخوام بچه دار شم

نه اتفاقا خانواده شوهرم خوبن خانوادم بیرونم کردن ۹ ماه من پیش خودشون نگه داشتن ولی بازم حرف هست دیگه ...

حالا هر وقت بچه دار شدی با بچه ات اینطوری رفتار نکن

من یه مدت میخواستم کلا بچه دار نشم چون فکر کردم شاید مثل مامان بابام بچه هامو اذیت کنم ولی الان میخوام بچه دار بشم در آینده ولی باهاشون خوب رفتار کنم

به نظرم به خونواده ی خودتم فشار بیار یه خورده بابت جهاز