2821
2789
عنوان

پریود و شرم😐🤜🥴

990 بازدید | 64 پست

تو یه خانواده جدا از مذهبی بودن ،از اونایی که خیلی افکار قدیمی دارن ،چشم به جهان گشودم😐😂🤷🏻‍♀️

کلهم نباید آستین کوتاه خیلی کوتاه بپوشیم،یا از این قبیل رسم و رسومات خیلی زیاده تو خونمون:/

دیگه عادت ماهانه هم که بماند.

اصلا نباید کسی بو ببره که یه بنده خدایی تو خونه پریود شده 😂

مثلا در حال مرگم باشم‌مامانم نمیره از داروخانه ای که یه مرد داخلشه پد بگیره🙂😐

خودم به شددددت مخالفم و اصلا هرکسی بگه پریود فلانه و شرم و حیا و ... همینه که بزنم تو دهنش😂

ولی تو دلم خیلی از این موضوع خجالت میکشم.

دلیلشم نمیدونم.

میدونمم که اشتباهه و باید با خودم در ابتدا بجنگم

اما فعلا موفق نشدم.

چند روز پیش با دوستم و مامانش بیرون رفته بودیم رفت تو مغازه بقل خونشون که یه پیرمرد هم فروشندش بود ،گفت که نوار بهداشتی میخوام و جنسش و اسمشم گفت و خرید و خیلی ریلکس اومد بیرون😐😐😐😐😐😐

تازه مشتری هم داخل بود.

خیلی هم مذهبین😐🙂😐

از اون زمان تا الان هنگم همینطور😂🥴

بنظرتون چیکار کنم؟

شما چطوری هستید؟

عادیه واستون؟🤔

دومین کاربریمه😁🍊کاربری اولمو مریم مقدسا ترکوندن😒؛یه مدته اومدم نینی سایت کرک و پرم ریخت بخدا😐با این وضع فرهنگی که ما داریم هیچوقت پیشرفت نمیکنیم🥴😐😑عضو انجمن مبارزه با عقاید قدیمی😑:فلان حیوون نحسه ،اومد نیومد داره بدی میاره با خودش😒باکره،بکارت(معادل کالای بکر و دست نخورده☺️)ناموس🤦🏻‍♀️(یچیزی مثل مال و اموال و همون کالا که باید یه اسمی داشته باشه و کسی مثل یه مرد مراقبش باشه چون خودش عقل و شعور و منطق و درک نداره )رمال😐😭سینزده نحسه،خوابنما شدیم،رفتیم پیش دعا نویس فلان کارو کرد،یا فلانی مارو طلسم کرد(😭🤲🏻)چون تو دختری /چون پسری،بختم بازه یا بستس،چرا شوهر گیرم نمیاد و کلهم ناله کردن از مجردی(مخصوصا نینی سایتیا که دیپلم گرفته نگرفته منتظر شوهرن😑🗡)پسر ندارم بچم دختر شد و چس ناله واسه دختر داشتن(که تا یه مدت فکر میکردم منقرض شدن)اعتقاد به سرنوشت.عطسه و صبر کردن بعدش ،چشم نظر،واستادن پشت در حجله عروس و داماد و منتظر دستمال خونی بودن!!😐😐.جهان سوم یک مکان نیست،یک طرز فکر است*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عادیه

تقصیر خودت نیست جو خونتون باعث شده انقد خجالت بکشی

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

بله عادیه مگ چیه جرم ک نکردیم 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲
ماهم مثه خانواده شما هستیم

خوشبختم😂🙌🏻

دومین کاربریمه😁🍊کاربری اولمو مریم مقدسا ترکوندن😒؛یه مدته اومدم نینی سایت کرک و پرم ریخت بخدا😐با این وضع فرهنگی که ما داریم هیچوقت پیشرفت نمیکنیم🥴😐😑عضو انجمن مبارزه با عقاید قدیمی😑:فلان حیوون نحسه ،اومد نیومد داره بدی میاره با خودش😒باکره،بکارت(معادل کالای بکر و دست نخورده☺️)ناموس🤦🏻‍♀️(یچیزی مثل مال و اموال و همون کالا که باید یه اسمی داشته باشه و کسی مثل یه مرد مراقبش باشه چون خودش عقل و شعور و منطق و درک نداره )رمال😐😭سینزده نحسه،خوابنما شدیم،رفتیم پیش دعا نویس فلان کارو کرد،یا فلانی مارو طلسم کرد(😭🤲🏻)چون تو دختری /چون پسری،بختم بازه یا بستس،چرا شوهر گیرم نمیاد و کلهم ناله کردن از مجردی(مخصوصا نینی سایتیا که دیپلم گرفته نگرفته منتظر شوهرن😑🗡)پسر ندارم بچم دختر شد و چس ناله واسه دختر داشتن(که تا یه مدت فکر میکردم منقرض شدن)اعتقاد به سرنوشت.عطسه و صبر کردن بعدش ،چشم نظر،واستادن پشت در حجله عروس و داماد و منتظر دستمال خونی بودن!!😐😐.جهان سوم یک مکان نیست،یک طرز فکر است*

من شوهرم برام نوار میگیره اصلا هم خجالت نمیکشه، این فقط یه توهمه تو ذهنمون کردن، کدوم مردی وجود داره که زنش دخترش خواهرش مادرش پریود نشه، مردا انقدرام بی درک نیستن این بعضی از ما زنا هستیم خودمون دور خودمون دیوار چیدیم

خداے من زندگے ام را به خودت گره بزن، گره کور!

من خودم عین چلا  رفتارام قدیمی بود الان خواهر کوچیکم عا یه کاملا

خودم خر بودم قایم میکردم

یبارم بابام خونه بود  فتم یواشکی تو حموم پد بزارم اومدم لامپو روشن کنم زنگ حمومو زدم بابام فهمید😐😐

بله عادیه تقصیر خودت نیست جو خونتون باعث شده انقد خجالت بکشی

چیکار کنم؟

عادیه باو

🥴

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز