2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان من واسه بچه قبلیم  دو تا ست تو تخت خریدم مارک خوب و نو و سالم هستش....ولی رنگشو دوست ندارم.خوشکلم هستا ولی ترجیح میدم واس دختر صورتی بردارم.... کرم رنگ ایناست.... و برای بچه جدیدم الان دودل هستم....از طرفی اون مارکی که میخام ست سرویس خواب کاملش میشه ۱ ملیون و ۸۰ اینا...... ولی خودم تشک گار دار تو دلم هستش که جدید مد شده ولی شوهرم میگه اینا تا۱ سال باید بندازی دور دگه تزیینی هست...

بنظرتون تشک گاردار بگیرم یا ست دم دستی؟تشک گارد تا۹ ماه نهایت ۱سال میشه استفاده کرد.... ولی ست دم دستی تا ۲سال.... توی تخت تا ۴سال..... چکار کنم بنظرتون؟؟   ازطرفی میگم خب ۲ دستم نو دارم....   🤪چکار کنم؟؟؟؟

ست دم دستی بگیر بهتره همیشه چیزای کاربردی بگیر 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
دوستان من واسه بچه قبلیم  دو تا ست تو تخت خریدم مارک خوب و نو و سالم هستش....ولی رنگشو دوست ندا ...

ست دم دستی بخر که یه مدت بیشتری بتونی استفادش کنی

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

دم دستی تا ۲ سال قابل استفادست؟ خودش نوشته تا ۲سال. قیمتش ۶۵۰بنظرت میارزه؟ البته ارزونشم هس

اره می ارزه حداقل شک نکن تا یک سال و نیم قابل استفاده هست 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
آقا چی بگیرم دیگه ست دم دستی و پتو ابنا دیگه چی

والا من زیاد سر در نمیارم من فقط واسه طرح نظر میدادم این تشک گاردارم چون خیلی درگیر بود بخره یانه یادم مونده آغوشی هم خرید برای موقع بغل کردن بچه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز