2777
2789
عنوان

عمل بینی+عکس

235 بازدید | 18 پست

بچه ها یکی از دوستام گف برو فلان بیمارستان دکتر سیاوش رزاقی شنبه ها میاد برای نوبت دهی واس عمل بینی

دکترش خوبه

تو این بیمارستان با دفترچه عمل میکنه و هزینشم چار تومن میشه و گف خواهر شوهر منم اونجا عمل کرده فک کنم

امروز رفتم دکتر گف ببین اینجا فقط طبیعیه چون تجهیزات و دستیاری ک من تو مطب شخصیم دارم و اونارو از کانادا اوردم اینجا نمیارم

اگه بخوای برات عمل میکنم تمام پرستارای اینجاهم عمل کردن و راضین ولی دیگ خودت میدونی

کلا دو دلم کرد

گف اگ میتونی بیا مطبم با ۱۲ تومن عمل کنم ولی اونجا دستم بازه ب بینیت قوس میدم اینجا احتمالا ورم میگنه

کلا هیچی صددر۱۰۰ نگف فقط دودلم کرد😔

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

صب کنین ی عکس بدون افکت پیدا‌کنم

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

یعنی چی قوس میدم؟؟ تهران هستش؟ 

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👀

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
مگه تو مطب هم دماغ عمل میکنن؟

کلا منظورش وسایل شخصیش بود

خودت فانتزی و نیمه فانتزی دوسداری یا طبیعی؟؟؟ مونده خودت کدومو میخای

خب دلم میخواد یکم سربالا باشه

خب دلم میخواد یکم سربالا باشه

عزیزم مگه سربالا جز فانتزیه؟؟؟ من فک میکردم اوناییکه قوسدارن فانتزین🤦🤦😁😁 اره سربالا خوبه چون به مرور میاد پایین.. یه چندتا دکتر دیگه برو ببین چجوریاس.. 

کاش کرمان یکی پیدا می‌شد با هزینه کم عمل کنه

وای منم تو کرمان دنبال ی دکتر خوب میکردم

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸