2821
2789
عنوان

کمک کنید لطفا

113 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من کمتر از یکماه دیگه عروسی داییمه 18 سالمه 160 قدمه 58 وزنمه حالا دوتا کمک میخوام اولیش یه رژیم میخوام تا اون موقع خوش فرم و لاغر بشم که لباس به تنم بشینه دومیش میخوام کمک کنید مدل لباس مجلسی بدید اگر هم که عکس بفرستید ممنون میشم 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دراز نشست برو و شنا برو 

کم تر غذا بخور 

فقط همینا رو بلدم :)

موفق باشی  

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

اندامت خوبه ک زیاد هم لاغر بشی زشت میشی ن چاق ن لاغر 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 

آره یکمی تپلیم 

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

از چی دلت شکست🤔

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
دراز نشست برو و شنا برو  کم تر غذا بخور  فقط همینا رو بلدم :) موفق باشی    

مرسی گلم 

تا اون موقع وزن میتونی کم کنی اما فکر خوش هیکلی رو از سرت بیرون کن 

خوش هیکلی حداقل 6ماه بدنسازی میخواد 

بهترین کار اینه رژیم پر پروتئین و سبزیجات بگیری  برنج فقط هفته ای دوبار اونم کمتر از ده قاشق 

هرروز پیاده روی تند نیم الی یک ساعت بدون توقف 

رقص تو خونه 

میوه هم روزی نهایت 400گرم 

شام هم کم حجم بخور و زیاد نخور 

سبب زمینی  و ماکارانی و برنج حداقل بشه 

نون هم خیلی با احتیاط 

قند و شکر و شیرینی کامل حذف 

از چی دلت شکست🤔

از اینکه هیچکی تاپیکم نیومد 😭😭

عزیزم وزنت که خوبه رژیم خاصی نمیخواد میتونی کالری شماری کنی(کالری که تو روز مصرف میکنی از کالری مورد نیاز روزانت کمتر باشه)

یا غذاتو کمتر کنی و ورزش و...😁

شاخص توده بدنیت تو محدوده مناسبیه👇😎

{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰🦋الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو. 
تا اون موقع وزن میتونی کم کنی اما فکر خوش هیکلی رو از سرت بیرون کن  خوش هیکلی حداقل 6ماه بدنسا ...

خیلی سخته ولی تمام تلاشمو میکنم ممنون 

از اینکه هیچکی تاپیکم نیومد 😭😭

آها منم هر وقت تاپیک میزنم هیچکی نمیاد هیچکس ما رو دوست نداره😐😢😭

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏