2777
2789

هنوز اول راهه برو مدرسه

یا به مامانت بگو کار هاش رو درس میکنه

البته میشه تغییر رشته داد من دختر خاله ام یازدهم تجربی بود اما بعدش تغییر رشته داد دوازدهمش رو ریاضی رفته بود

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز اول راهه برو مدرسه یا به مامانت بگو کار هاش رو درس میکنه البته میشه تغییر رشته داد من دختر خا ...

اما اینم بگم امتحان داد دروسی که ریاضی ها داشتن رو خوند کلی سختی کشید

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
ینی چی دیقا برم تجوبی بعد تغیر رشته؟ هر  چی تلاش و برنامه داشتم ب باد وفت

نه منظورم اینه الان برو اگه شد عوض کن اگرم هم نشد میگم امکان تغییرش حست اما خب سختره

نه منظورم اینه الان برو اگه شد عوض کن اگرم هم نشد میگم امکان تغییرش حست اما خب سختره

قبولی تو رشته تجربی سخت تره نه؟

مشاورمون میگ فقط میشه اگه تحربی قبول شدی ‌،عوضش کنی

و اونم احتمالیه

خیلی ناراحتم،غصه میخورم

به نظرم اگ اینطوری نمیشد ،ب احتمال قوی قبول بودم

نمیدونم چیکار کنم دیگ

توکلم ب خداس