2777
2789
عنوان

پسر ترسوم

396 بازدید | 11 پست

پسرم خیلی ترسو دیشب بردمش پارک از داییش میترسه گریه میکنه دیشب هرچی بود براش خریدم که یه دقیقه بیاد بشینه اما نشد گریه کرد عصاب منم خورد کرد فقط هم از داییش نیست از عموش میترسه گریه میکنه لج میگیره بغل کسی نمیره فقط بغل من باید باشه خسته شدم از پسر عمه اش کتک میخوره پسر عمش پیش فعاله و همه رو کتک میزنه به پسرم میگم نترس توهم بزنم میاد پشتم قایم میشه یه ترسو کتک خور شده همه بهش همین رو میگن خسته شدم تا از کوچه ی دایش اینا رد میشیم میگه میترسم دوسالشه و خیلی هم لجبازی نمیدونم چیکار کنم از عمو هاش و خاله هاش و دایی هاش از همه ی فامیلا موت خجالت میکشه فقط با عمه اش خوبه اخه چرا پسرم اینطوری شد چیکارکنم اون موقعه کوچیک بود باباش میگفت جایی نبریم چشم میخوره همه بهم میگفتن پسرم اینجوری بار اومد خیلی ناراحتم 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول که همه خیلی اشتباه میکنن به بچه برچسب میزنن . دوم این که بیخود که نمی ترسه قطعا یه اتفاقی افتاده که باعث این ترس شده . سوم این که باید با کتاب و قصه و این روشا کم به کم به افراد عادتش داد نه که خودتون هم بهش بگید ترسو یا مثلا ازش توقع داشته باشید یه بچه بیش فعالو بزنه چون نمیتونه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بابا فقط ۲سالشه بچه

چرا ازش انتظار دارید با همه اوکی باشه

بچه از هر کی بیشتر محبت ببینه و زود به زود بره دیدنش خوشش میاد

خواهر زاده منم هنوز دوسالش نشده مثل پسر شما پیش بعضیا گریه میکنه با بعضیاهم خیلی صمیمی 

چون خیلی میاد خونه ما کلا با خانواده ما راحته

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
چرا ازداییش می‌ترسه باهاش بدرفتاری میکنه؟

نه اتفاقا خیلی دوسش دارن  شکلات بهش میدن ایندفعه براش کلی سیب زمینی گرفته بود خسته شدم از دستش

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

بچه است عزیزم کوچیکه خب سنی نداره همسایمون دخترش ٥ سالش بود برده بود مهد قرآن خجالت میکشید سرشو مینداخت پایین هرکی را میدید مشاوره بردن بچه رو گفته بود زود بردی مهد قران بچه اذیت شده زنگ بزن مشاوره ١٤٨٠ 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
اول که همه خیلی اشتباه میکنن به بچه برچسب میزنن . دوم این که بیخود که نمی ترسه قطعا یه اتفاقی افتاده ...

عزیزم اخه چیکارش کردن دایی هاش پسرمو بیشتر از دخترم دوست دارن شکلات و ... اینا بدی نمیشه که

منم بچه بودم اینطور بودم از عمو هام میترسیدم همش گریه میکردم و امن ترین جا برام خانواده ام بود خیلی هم ترسو بودم البته همش تقصیر رفتار های تا درست خانواده ام بود ولی خب وقتی بزرگ شدم خوب شدم 

البته یه سری مراکز تو شهر های بزرگ مثل تهران هست که کارشون آموزش بچه ها و مشاوره با خانواده هاشون هست که رفتار های بدشون رو درست می‌کنه

عزیزم اخه چیکارش کردن دایی هاش پسرمو بیشتر از دخترم دوست دارن شکلات و ... اینا بدی نمیشه که

منظورم کارای عجیب غریب نبود . مثلا جایی دعواش کردن یا مثلا با شخص دیگه ای رفتار تند داشتن بچه دیده . چون همین جور الکی که ترس ایجاد نمیشه . اگر این نیست پس شاید پسرتون خجالتیه شما با ترس اشتباه میگیرید . سنشو نگفتید ولی اگر حرف میزنه ازش بپرسید بچه ها معمولا دلیلشو میگن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
منظورم کارای عجیب غریب نبود . مثلا جایی دعواش کردن یا مثلا با شخص دیگه ای رفتار تند داشتن بچه دیده . ...

۲ سالشه گفتم که