2821
2789
عنوان

مدرسه دخترم

104 بازدید | 6 پست

دخترم امسال ميره كلاس جهارم مديرشون ميكه از الان ٢٥٠٠٠٠هزارتومن كمك به مدرسه بده تا دخترتو تو كلاسي بندازم كه معلمش خوبه اين موضوع رو به بعضي از مادرايي كه براشون معلم مهمه كفته بنطرتون كارش درسته؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نوعی رشوه دادنه به نظر من . 

خب اگر این پول داده نشه برای من که شاغلم یکم سخته میترسم بعدا اذیت کنه از طرفی هم رشوه است که میگه همین الان کامل بده این پول رو سالهای دیگه هم اینکار رو انجام بده از نظر قانونی هم درست نیست

خب اگر این پول داده نشه برای من که شاغلم یکم سخته میترسم بعدا اذیت کنه از طرفی هم رشوه است که م ...

نمی دونم من بودم نمی دادم به نظرم این که ما ادما رو بد عادت کنیم که فقط یه عده نور چشمی توی مدرسه باشن درست نیست . این فرصت باید برای همه بچه ها باشه حق همه شونه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نمی دونم من بودم نمی دادم به نظرم این که ما ادما رو بد عادت کنیم که فقط یه عده نور چشمی توی مدرسه با ...

منم با شما موافقم و اینکه من اگر شرایط سخت دارم اونا چرا اینجوری سو استفاده میکنن و مجبور میکنن به چنین کاری