2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرتب ذکر لا حول ولا قوه الا بالله بگو 

اسپند و عود دود کن 

ان یکاد همراهت کن

نمک دریا بپاش ۴ گوش خونه و محل رفت آمد بعد جمع کن 

نمک تو آب حل کن بپاش محل رفت و آمد 

چهار قل بخون

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه دیگه رفع نشد بلاهه سرم اومد تموم شد رفت 

خدا کمک نکرده بود اتفاقای بدتریم میوفتاد البته 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

والا ما دیدیم چشم میخورن با تخم مرغ دفعش میکنن اینطوری که دوسکه بردار بالا و پایین تخم مرغ بذار نگه دار بعد اسم اطرافیانت رو بگو به اسم کسی که چشم زده برسه میشکنه و اوکی میشی دیگه من اولا باورم نمیشد یا میگفتم شاید خودشون فشار میدن اما بابام یه بار همین طوری وحشتناک سر درد شد این کار رو کرد خوب شد تازه مامانم انجام داد گفت از اول تا آخر یه جور گرفتم و فشاری بیش تر نکردم امتحان کن حالا ضرری نداره 

بعد اخرش تخم مرغ بریز بره

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
ان یکاد بخون بعد نمک بچرخون دور سر اسم اشخاصی ک میدونی ک نظر کردن نام ببر بعدنمکا بریز تواتش رفع میش ...

یعنی اول وان یکادبخونم بعدنمک بچرخونم دورسرمون واسم اشخاص بگم بعدبریزم رو آتیش؟همینجوری؟