2777
2789
عنوان

بیمار کما

140 بازدید | 11 پست

خانما من الان زنگ زدم بیمارستان پرستار گفت ک هوشیاریش از ۷ بیشتره اما نگفت دقیق چنده و گف حالش ازقبل بهتر تشده ولی بدترم نشده من گفتم امید هس بهوش بیاد گف نمیدونم انشالله فک نکنم😔😓🖤

دعایی هس ک معجزه کنه واسه شفاپیداکردن؟؟؟؟چیزی هس بخونم خوب بشه دیشب تاصبح مقاتل خوندم دعاکنین بهوش بیاد

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
انشاالله ولی هوشیاری هفت خوبه ک همچینم بد نیس چرا گف فک نکنم 

نمیدونم ته دلم خالی خالی شد😔😓🖤

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من ۳یا ۴ بود بهوش اومد 

صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی رو دانلود کن بخون اونم خیلی موثره خیلی 

ولی هوشیاری هفت پایین نیس ک احتمال اینکه بهوش بیاد خیلی زیاده

پیج ریپورت

عزیز خدابدنده کی توکمای عزیز خیلی حمدبراش بخون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
مفاتيح رو باز كن دعا براي شفا زياده دعاي مشلول و حديث كسا مثلا و دعاي يستشير 

دعاکنین واسم😓🖤

عزیز خدابدنده کی توکمای عزیز خیلی حمدبراش بخون

خوندم ۷۰ مرتبه خوندم بازم میخونم

شوهر من ۳یا ۴ بود بهوش اومد  صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی رو دانلود کن بخون اونم خیلی موثره خیل ...

خداروشکر

ممنون میخونم

خوندم ۷۰ مرتبه خوندم بازم میخونم

اره عزیز خیلی بخون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲