naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان بیمار کما 140 بازدید | 11 پست خانما من الان زنگ زدم بیمارستان پرستار گفت ک هوشیاریش از ۷ بیشتره اما نگفت دقیق چنده و گف حالش ازقبل بهتر تشده ولی بدترم نشده من گفتم امید هس بهوش بیاد گف نمیدونم انشالله فک نکنم😔😓🖤دعایی هس ک معجزه کنه واسه شفاپیداکردن؟؟؟؟چیزی هس بخونم خوب بشه دیشب تاصبح مقاتل خوندم دعاکنین بهوش بیاد روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1400/04/05 | 11:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
melisa77 عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 5196 انشاالله ولی هوشیاری هفت خوبه ک همچینم بد نیس چرا گف فک نکنم پیج ریپورت
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 انشاالله ولی هوشیاری هفت خوبه ک همچینم بد نیس چرا گف فک نکنم نمیدونم ته دلم خالی خالی شد😔😓🖤 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
melisa77 عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 5196 نمیدونم ته دلم خالی خالی شد😔😓🖤 شوهر من ۳یا ۴ بود بهوش اومد صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی رو دانلود کن بخون اونم خیلی موثره خیلی ولی هوشیاری هفت پایین نیس ک احتمال اینکه بهوش بیاد خیلی زیاده پیج ریپورت
buhava عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 899 مفاتيح رو باز كن دعا براي شفا زياده دعاي مشلول و حديث كسا مثلا و دعاي يستشير
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 نمیدونم ته دلم خالی خالی شد😔😓🖤 عزیز خدابدنده کی توکمای عزیز خیلی حمدبراش بخون السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 مفاتيح رو باز كن دعا براي شفا زياده دعاي مشلول و حديث كسا مثلا و دعاي يستشير دعاکنین واسم😓🖤 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عزیز خدابدنده کی توکمای عزیز خیلی حمدبراش بخون خوندم ۷۰ مرتبه خوندم بازم میخونم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 شوهر من ۳یا ۴ بود بهوش اومد صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی رو دانلود کن بخون اونم خیلی موثره خیل ... خداروشکرممنون میخونم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 عزیزم میشه حذف کتی روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 خوندم ۷۰ مرتبه خوندم بازم میخونم اره عزیز خیلی بخون السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲