چند روز بعد کنکور دارم گلوم خشکه و میسوزه چیکار کنم زودتر خوب شم
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
اگه عاشقین .... ولی حال دلتون خوبنیست....مطمئنباشیددرگیرآدم اشتباهیشدید:)💞وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃
عزیزم آب ولرم و عسل، چند قطره آبلیمو بچکون توش بخور
ان شاءالله زودتر خوب بشی، اما اگه خدای نکرده شدید شد یا به سرفه افتادی حتما یه تست بده
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
یه تست بده...تکلیفت مشخص بشه...اگر خدای نکرده گرفته باشی باید مواظب باشی اطرافیات نگیرن. تو فرم خوداظهاری کنکور هم باید مشخص کنی که کرونا داری که حوزه امتحانتو بذارن بیمارستان که نزدیک بقیه بچه ها نباشی مراقب خصوصی هم برات می ذارن
حقوق رو شاخته یا نه؟ موفق باشی فقط فقط فقط استرس به خودت هیچی راه نده
نمیدونم انشالله که هر چی خیره پیش بیاد فعلا که گلوم داره اذیتم میکنه