2821
2789
عنوان

لک لانه گزینی....

135 بازدید | 15 پست

روز قبل موعدم بی بی چک مدیکور هاله انداخت همون دقایق اول روز موعدم بی بی چک ویور 20 دقیقه بعد هاله انداخت امروز یک روز از موعدم گذشته صبح کمی پباده روی داشتم رفتم سرویس چند تا لکه صورتی رو دستمال اومد و چند قطره ازم چکید کاملا صورتی و شفاف پد گذاشتم الان رفتم دیدم پدم تمیزه ولی دستمال که می کشم چند نقطه باز صورتی میشه چیه بنظرتو پری داره میاد یا لانه گزینیه...؟

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

تاپیک قبلیم عکس بی بی ها هستش

خدایا شکرت این حس و حال رو نصیب و قسمت همه چشم انتظارها بکن "صلوات بفرستید" هم برای سلامتی نی نی هامون هم مستجاب شدن دعام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید زخمی شدی دستمال میکشی  ولی اینکه دوتا بی بی چک مثبت شده احتمال زیاد بارداری😍

زخمی چی؟

سفت دستمال کشیدی بریده شده خون اومده

نه همینجوری دستمال گذاشتم روش لک صورتی اومد نکشیدم

ماماناااا کسی تجربه اینجوری نداشته؟

قبلا پریود میشدی اولش چطور بود اگه اولش لکه نمی یدی احتمالا لک جایگزینی باشه 

نه همیشه یهو با شدت حجم میومد

خانومی فردا صبح هم بی بی چک بزارین انشالله پررنگتر میشه و اینا  لک لانه گزینی باشه

خدا کنه خیلی امید بسته بودم دعا کن 

حتما حتما زود برو دکتر آزمایش خون بده اگه باردار بودی تا برات شیاف و... تجویز کنه ننداز پشت گوش زود ...

اول برم آزمایش؟ مثبت بود برم دکتر

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز