2777
2789
عنوان

خانما بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 83 پست
بخدا که به دلم افتاده حامله نیستم😭😭

بخدا الکی ناراحتی چرا اینجوری میکنی باور کن که حامله ای نبودیم فدا سرت حامله میشی مگهمه قرار.مثل هم باشن چه عیبی داره یکی دیرترحامله بشه

بخدا الکی ناراحتی چرا اینجوری میکنی باور کن که حامله ای نبودیم فدا سرت حامله میشی مگهمه قرار.مثل هم ...

اخه وقتی بچه های فامیل و میبینم خیلی افسرده میشم 😔

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا قرص جلوگیری تاحالا مصرف نکردم  اما تنبلی تخمدان دارم😔

اشکالی نداره خواهرم بعد پنج سال حامله شده چه عیبی داره اصلا ناراحت نباش میدونم ترس و استرس زیاد داری که نکنه من مادر نشم چرا میشی به این روزای خودتم خندت میگیره

اشکالی نداره خواهرم بعد پنج سال حامله شده چه عیبی داره اصلا ناراحت نباش میدونم ترس و استرس زیاد داری ...

انشاالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم 😢❤️

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
اشتباه میکنی الان انقدر علم پیشرفت کرده که غیر ممکنه کسی حامله نشه مطمعن باش که حامله ایی

انشاالله دعام کن

دلم اگاه که حامله براتم خییلی دعا میکنم خدا صاحب یه بچه ی خوشکل سالم شیطون بلا نسیبت کنه هی بگی چه ر ...

بخدا با با این دعای قشنگت دارم گریه میکنم😭😭خدا از دهنت بشنوه😭😭😭

دیگه خودتو عذاب روحی نده بی تابیم نکن از خدا هم همیشه هر چی بخوای بهت میده حالا نتیجه مثبتو گرفتی حت ...

چشم عزیزم حتما😭❤️

بخدا با با این دعای قشنگت دارم گریه میکنم😭😭خدا از دهنت بشنوه😭😭😭

الهههی عزیزه دلم دلمو خون کردی انقدر خودتو عذاب روحی میدی باور کن حامله شدن سخت نیست الان همه حامله میشن علم دیگه انقدر پیشرفت کرده صورتتو یه اب بزن اصلا استرس نداشته باش با ارامش به خدا توکل بکن چشم رو هم بذاری خدا یه بچه خوشکل میذاره تو بغلت عزیزه دلم

الهههی عزیزه دلم دلمو خون کردی انقدر خودتو عذاب روحی میدی باور کن حامله شدن سخت نیست الان همه حامله ...

انشاالله ❤️😭

فدات عزیزم دیگه خودتو ناراحت نکن میدونم که حامله ای خودتم باورش کن عزیزه دلم  ♥♥♥♥🌹🌹🌹🌹🌹

اگه باور کنم حاملم دوباره آزم منفی بشه داغون میشم 😢