2777
2789
عنوان

خانما بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 83 پست
دیگه دلشو ندارم برم منفی بشه😢

خودتو ناراحت نکن همین استرس میدونی چقدر بده برات ایشالله که حامله ایی خدای نکرده نبودیم دوباره امتحان کن انقدر امتحان کن تا حامله شی اصلا به خودت استرس نده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه باور کن من میدونم حامله ای حسای حاملگیو نداری مثل حالت تهوع زیاد خوابیدن ویار زدن 

نه هیچکدوم اما روز موعد پریم تا دوروز لک قهوه ایی دیدم خیلی کمرنگ فقط رو دستمال مشخص بود الانم خیلی سینم سفت شده دست میزنم درد میکنه 

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
دورت بگردم ایشالله شما یه نی نی سالم بگیری تو بغلت ما با خوشحالی شما خوشحال بشیم😘❤

مرسی عزیز دلم ❤️مهربون 😘

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
خودتو ناراحت نکن همین استرس میدونی چقدر بده برات ایشالله که حامله ایی خدای نکرده نبودیم دوباره امتحا ...

چشم 😔دعام کن 😢

اما به دل من افتاده که نیستم😢فقط دارم خودمو دلداری میدم😔

ببین همه بدنا مثل هم نیستن یکی رحمش قویه یکی تنبل اما مطمعن باش حامله میشی حالا یکم دیرتر مگ میخوای مسابقه بدی میدونی با این استرست ممکنه جلوی باردار شدنتو بگیری یا خدایی نکرده اگ حامله باشی برای بچت چقدر ضرر داره اینکارو نکن

ببین همه بدنا مثل هم نیستن یکی رحمش قویه یکی تنبل اما مطمعن باش حامله میشی حالا یکم دیرتر مگ میخوای ...

اخه نمیتونم من خیلی بچه دوست دارم الان نزدیک 5ماهه افسردگی گرفتم عصبی شدم به شدت حالم خوب نیست اصلا

انگار سینت از همیشه که پری میشدی سفتر و بزرگتر شدن درسته

اره خیلی درمیکنه دست میزنم سفت شده انگار  

ببین بیخیالش باش اصلا به نیت حامله شدنم با شوهرت رابطه نداشته باش چون جلوی لذت جنسیو میگیره با شوهرت همیشه رابطه جنسی خیلی عالی داشته باش این خیلی تاثیر داره تو حامله شدنت 

ببین بیخیالش باش اصلا به نیت حامله شدنم با شوهرت رابطه نداشته باش چون جلوی لذت جنسیو میگیره با شوهرت ...

من نمیدونم منو میفهمی یانه. اما دست خودم نیست افسرده شدم عصبی شدم خیلی فکربچه تو سرمه 😭😭😭نمیتونم حالمو توصیف کنم

اره خیلی درمیکنه دست میزنم سفت شده انگار  

پس دیگه حتما حتما حامله ایی الکی داری غصه میخوری باور کن شک ندارم حامله ای الان ازمایش نده بذار هفته بعد برو الانم بیخییالش شو بهش فکر نکن رویا پردازیم نکن تا بری ازماییش بدی 

پس دیگه حتما حتما حامله ایی الکی داری غصه میخوری باور کن شک ندارم حامله ای الان ازمایش نده بذار هفته ...

بخدا که به دلم افتاده حامله نیستم😭😭

من نمیدونم منو میفهمی یانه. اما دست خودم نیست افسرده شدم عصبی شدم خیلی فکربچه تو سرمه 😭😭😭نمیتونم ...

بخدا ددرکت میکنم اصلا نگران نباش قبلا قرص جلوگیری زیاد مصرف نکردی.؟؟

بخدا ددرکت میکنم اصلا نگران نباش قبلا قرص جلوگیری زیاد مصرف نکردی.؟؟

اصلا قرص جلوگیری تاحالا مصرف نکردم 

اما تنبلی تخمدان دارم😔