2777
2789
عنوان

امروز مفید من..❤

246 بازدید | 22 پست

از صبح صلوات فرستادم و ثوابش رو ب مادر بزرگ و دایی مادرم هدیه کردم ک فوت شدن .. بابت حق الناسایی ک ازشون ب گردنمه .. اگر نگاهم روشون سنگینی کرده .. یا پشت سرشون حرفی زدم .. و از خدا خواستم واسطه باشه ک ببخشن منو و این ثوابا رو هدیه بده بهشون 

از طرفی هم دنبال شماره حساب همکارم گشتم ب این خاطر ک احساس میکنم زمان همکاری در انجام کارای مالی کوتاهی کردم تا یه مبلغی رو واریز کنم براش ..هر چند کم ولی ب گردنمه

و خونه رو هم حسابی تمیز کردم و ب اصطلاح چند جایی رو تکوندم تا همسرم آرامش بیشتری رو داشته باشه ک مطمئنا کارای روزمره ی ما بی اجر نیس .. 

و ب دخترم محبت کردم و کلی با هم خندیدیم ک شاد کردن دل بچه ها هم خدا دوس داره و انرژی زاست ب نوعی🙂

خوشحالم ک خدا عمری داد تا امروزم مفید بگذره.شما هم جبران کنین اگر احساس میکنین جایی اون کسی ک باید نبودین..حس خوبیه ..براتون ازین روزا آرزو میکنم❤

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من روز خوبی نداشتم خاهرزادم خونمون بود بعد خیلی فضولع منم  تند برخورد کردم باهاش سر ی کار کو ...

حتما ازش دلجویی کن عزیزم 

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
منم تونستم با خودم‌کنار بیام و افکار منفی رو بریزم دور  چندتا ساب گوش کردم

من خیلی روی مثبت کردن افکارم مصلط شدم شکر خدا.تاپیکم زدم در موردش

منم تونستم با خودم‌کنار بیام و افکار منفی رو بریزم دور  چندتا ساب گوش کردم

ببخشید عزیزم ساب چیه؟

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

به به منم از خوندن روز مفیدت انرژی گرفتم♥️

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
به به منم از خوندن روز مفیدت انرژی گرفتم♥️

شکر خدا❤

چه عالی ازتون انرژی گرفتم دوست گل

مرسی عزیزم❣

خیلی عالی.چقدر تو خوووووبی

مرسی عزیزم محبت داری❣