seviiiiiii مدیر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 87 عنوان نوید زردی😍 | مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 21 پست بچه ها کسی هست کوردی بلد باشه؟موزیکای نوید زردی رو شنیدید؟میتونید یکی از آهنگاشو ترجمه کنید برام،هرچقد گوگلکردم،یوتیوب،اینستا به نتیجه نرسیدم☹️☹️☹️خیلیییی کیوته خدااا🥺😍❤️ 1400/04/05 | 02:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seviiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 87 میگه تکونش بده تا میتونی تکونش بده(قر بده) هرچی مریضی و ناخوشی کنار بزن( یعنی قر بده حالمونو خوب کن ... عاخ ننه جان😁😁😁مرسی جونم😘
00moon_light00 عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 705 عشقم سلام من توأم🤦🏻♀️😂 عه سلام منننن😂😂😂👌🏻 "بیا ره توشه برداریم...کجا؟ هر جا که اینجا نیست..!" {کاربر جدید نیستم، خودم خواستم کاربری قبلیم بترکه.} My life's moon light🌍🌙
seviiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 87 عه سلام منننن😂😂😂👌🏻 پاشو دانلود کن سرجات برقص بسی کیف میده😄من امروز یه کار پرسود داشتم حالم خیلی خوبه😄هی قر دادنم میاد
00moon_light00 عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 705 پاشو دانلود کن سرجات برقص بسی کیف میده😄من امروز یه کار پرسود داشتم حالم خیلی خوبه😄هی قر دادنم میاد اوک👌🏻👌🏻😁کار پرسود؟😂😂 من تعریفت از کار پرسود رو نمیفعمم ولی در کل منم روز خوبی داشتم😂😂 "بیا ره توشه برداریم...کجا؟ هر جا که اینجا نیست..!" {کاربر جدید نیستم، خودم خواستم کاربری قبلیم بترکه.} My life's moon light🌍🌙
seviiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 87 اوک👌🏻👌🏻😁 کار پرسود؟😂😂 من تعریفت از کار پرسود رو نمیفعمم ولی در کل منم روز خوبی داشتم😂😂 کار چی بود نوشتم!شبه دیگه ولش کن پیش میاد😂سفارش پرسود منظورم بود🤣🤣
00moon_light00 عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 705 کار چی بود نوشتم!شبه دیگه ولش کن پیش میاد😂سفارش پرسود منظورم بود🤣🤣 😂😂😂😂جر "بیا ره توشه برداریم...کجا؟ هر جا که اینجا نیست..!" {کاربر جدید نیستم، خودم خواستم کاربری قبلیم بترکه.} My life's moon light🌍🌙