2777
2789
عنوان

سریال گیسو😂

268 بازدید | 13 پست

چراااا گلزار انقد چاق شده دیگه خوشتیپ نیست بهش نمیاد اینطوری

چقد گیسو یا همون کتی خوشتیپه

چقد لوسی و مامانش نچسبن

گلزار چقد هول و پپه و کم عقل و بی ظرفیته

هومن جون چقد عشقه

با ایتکه سریال مسخره ایه نمیدونم چرا دنبالش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیسو مهناز افشار بود

کتی توسلیه

ربطی ندارن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

لبای لوسی چقددد ژل داره هر دفعه حرف میزنه‌حالم بد میشه

گلزار هم تیپش هم ادا و اطوار و غیرتی شدنش برا کتی مسخرس

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
گیسو مهناز افشار بود کتی توسلیه ربطی ندارن

عاشقانه۲ رو که ساختن اسمشو گذاشتن گیسو

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
جراحی کرده صورتشو

هرچی فک میکنم فیلمنامه این سریال رو یه آدم عاقل ننوشته اون از مرگ مزخرفش این از جراحیش

اون از لوسی و داستان چرتش

این از پگاه با اون رفتارای سایکوپت و عشق بچه اش

حتی رضای بی حاشیه هم دیالوگاش و داستان بی سر و تهش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
گیسو مهناز افشار بود کتی توسلیه ربطی ندارن

ن همونه مثلا صورتشو جراحی کرده اسمشم عوض کرده تو گوگل زده گیسوعه نوشته بودن ک ب جای مهناز افشار هانیه توسلی بازی میکنه

جالبه هرکی هم میبینه میگه مسخره س ولی نگاه میکنم خب عزیزم چرا چیزای مسخره به خورد چشمات و گوشِت و ت ...

نمیدونم والا همش از بیکاریه از هومن و پگاه خوشم میاد