2777
2789
عنوان

@ساز خوش

106 بازدید | 8 پست

اگه بیای ممنون میشم سوال دارم ازت

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی عشقم واقعا دوسم داره یا نه؟ 

تعریفت رو خیلی شنیدم

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
عشقت دوستت داره ولی هنوز عاشقه عاشقت نیست   ولی عاشقت میشه بدجوررررر  میفهمه دلت پاکه

ممنون عزیزم ❤️❤️

اسمشم میشه بگی 

میخوام بدونم درست در میاد حدست

عشقت دوستت داره ولی هنوز عاشقه عاشقت نیست   ولی عاشقت میشه بدجوررررر  میفهمه دلت پاکه

ساز خوش دستم به دامنت درخواستمو قبول کن

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست