2777
2789
عنوان

سفر به کربلا

17625 بازدید | 66 پست
دوستان ما به امید خدا برای تاسوعا عاشورا ثبت نام کردیم با شوشو بریم کربلا. راستش من از این تصمیم شوشو بی اطلاع بودم و یک ماه بعد از ثبت نام به من خبر داد. بچه ام که سه سالش هست رو نمی بریم. هم از لحاظ امنتیتی مظطرب هستم و هم اینکه اطلاعات تاریخی مذهبی ام ضعیفه. ممنون می شم کسایی که رفتن یا اطلاعی دارن راهنمایی کنن.
ان مع العسر یسرا، فان مع العسر یسرا
هوا باید عالی باشه الان

من الان برات کلی تجربه مینویسم هههه

یاد داشت کن یادت نره

منو هم دعا کن
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من 20 روز پیش از کربلا اومدم .... سفرمون هوائی بود .... مستقیم رفتیم بغداد و بعدش رفتیم کاظمین ... هتل کاظمین دم در حرم بود

هوا رو که میشه تحمل کرد بد نبود ... کربلا گرم بود ... من که همش شوره میزدم بس که عرق میکردم ... من همراه خودم مقنعه برده بودم و یه دونه روسری ... باورت میشه تو هیچ کدوم از هتل ها اتو نبود و منم مرتب مقنعه ی شوره زده چروک می پوشیدم ... روسری به مراتب راحت تر و خنک تره

مثلا 3 تا شورت کافیه ... چون یه شب تا صبح بشوری زود خشک میشه ... 2 تا زیر پوش کافیه .... 2 تا زیر شلواری هم کافیه ...
آهان بذار کامل بگم چی برا خودم برداشتم :
1- عینک آفتابی یا کلاه نقاب دار
2- مسکن و قرص سرماخوردگی
3- نخ و سوزن و یه قیچی کوچیک
4- موچین و آینه و لوازم آریشی (رژ ، خط چشم)
5- یه بطری کوچیک آب
6- ختمی و خاکشیر و عرق نعنا و ...
7- دو تا زیر شلواری
8- دو تا زیر پوش
9- دو تا شلوار بیرونی
10- سه تا سوتین
11- نوار بهداشتی یه بسته
12- چادر نماز
13-ملاحفه
15- جرواب 4 جفت
16- دو تا مقنعه و یه روسری
17- لیوان دردار
18- دمپائی ( چون تو هتلها که فرشه نمیشه همش کفش بیرونی پات باشه ، دمپائی هم خودشون نداشتن)
19-مسواک و خمیر دندون
20-مانتو یا تونیک
21- کیف کمری ...
22- دوربین
23- موبایلم رو هم برداشتم ... میشه مسیج داد ، هر مسیجی هم 500 یا 250 تومنه ... از اونور هم با مسیج می گفتم برام شارژ بفرستن ... کلا زیاد با خانواده در ارتباط نبودم ... شماره مدیر کاروان رو براشون مسیج شدم . گاهی زنگ میزدن به نظرم بهتره سیم کارت نخری

راحت ترین لباسها رو برای خودت ببر

عزیزم من 300 هزار تومن همراهم بود ، هیچ غلطی نتونستم بکنم !!!!!!!!!!!!!!!! همه چی گرونه ، البته چیزهای خوبی هم میشه پیدا کرد ... ما همش حرم بودم فقط یه روز کمتر رو رفتیم خرید .... باورت میشه برا شوهرم فقط تونستم یه کفن بخرم و عطر و یه آبمیوه از تو فرودگاه این ابود سوغاتی ها من به همسری ...

** قیمت عروسکهاشون خوبه خدائیش ... اینا یه عروسک رو 40 بهخ بالا باید بخری ... ولی اونجا 20-25
** در ضمن مردای کربلا خیلی چشم ناپاک بودن ، نجف به مراتب خیلی بهتر هست
** یادت باشه زیاد چونه نزنی که باید ازشون بخری ... ما که یه لباس رو گفتیم باز کن ببینیم سالمه بازش کرد و سالم بود ولی ازش خوشم نیومد داد و بیداد و هوار و فحش که من بازش کردم باید بخررررررررررررری !! مردممانش اصلا اعصاب ندارن

** **** پشت تل زینبیه یه کوچه باریکه که سمت چپش یه مغازه است که بزرگه همه چی داره مهر و تسبیح و تربت و این چیزااااااااااا
اگه نمیخوای پول واسه مهر بدی اون آقا به هر زائر 30 تا مهر مجانی میده ، قیمتهای بقیه اجناس هم بد نیست

** ** ** تو حرم حضرت علی (ع) دور تا دور صح بزرگان و عارفان دفن شده اند ... سر قبر اونا هم برو ... از جمله پسر خمینی که تو رواق طلائی دفنه

یه دفتری هم تو صحن حضرت علی (ع) هست که هدیه میدن ،،، به هر نفر 2-3 تا مهر و پارچه سبز

**** تو حرم امام حسین ساعت 12 پای همون منبری که امام جماعت هست ژتون ناهار میدن .. اگه تونستی بگیر ،،، قسمت ما نشد

فقط اینو بگم که فکر خرید وسایل برقی و قابلمه و جهیزیه نباش .... اولا وقتت رو هدر میدی، دوما تو فرودگاه نمیذارن بیاری
یکی از همراهی های ما مایکروفر خریده بود ! نذاشتن بیارش

*********** مهمترین چیزی که میخوام بهت بگم اینه که تو حرم امام حسین که رفتی موزه رو هم حتما برو .... روزهای فرد فکر کنم واسه خانمهاست ساعت 1 بعد از ظهر تا 2 )

************* مهمتر از اون تو حرم حضرت ابوالفضل (ع) ضریح که در داره که وارد اون میشن و پول و اینا رو بر میدارن یه در نقره ائی ، درش کوچیکه ،،، زیر در ضریح آب جمع میشه ... اون پائین دور قبر حضرت ابوالفضل کلا آبه ! این آب به بالا نفوذ میکنه ... حتماااااااااااااااااا حتماااااااااااااااااااااااااااا برو و دست رو روت رو تبرک کن .. یا یه پارچه ائی رو ...

متوجه شدی دقیقا چی میگم ..؟؟؟؟ ضریح یه در داره ، یه در نقره ائی کوچیک ، پائین در ؛ چارچوبش آب جمع میشه تبرک کن ( البته مقدارش خیلی کمه هااااااا)

چادر مشکی سبک هم اضافه داشتی باشی بد نیست ... چون چادرها خیلی زود کثیف میشن و فرصت شستن هم نیست

من که چادرم جر واجر شد ... یه بار تو آسناسور گیر کرد و پاره شد ،،، یه بار هم تو رستوران
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
عزیزم خییییییییلی التماس دعا

آلیس در سرزمین عجایب
عزیزم چه کامل نوشتی
فقط یک نکته:
لوازم آرایش توی سفر کربلا؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
اون هم با مردهای هیز عرب
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
کیانا اون نوشتم اگه کسی خواست ...

من که کلا یادم رفته بود ضدآفتاب ببرم ...

من سرمه میکشیدم ... یه رژ رنگ لب ... هوا خشکه .. پوست لب می ترکه

موقعی که شما میرین غلغله استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

مراقب خودت باش

دستتو از تو دست شوهرت جدا نکن

ممنون آلیس جون. راستش برای خرید که ما یه طومار بلند بالایی باید سوغاتی بیاریم اگه بتونم همسری رو راضی کنم از همینجا می خریم. من دوست دارم اونجا کلا مهر کربلا بگیرم بیارم. شما دلار بردین یا ریال یا؟؟؟
ان مع العسر یسرا، فان مع العسر یسرا
اونجا اینقدر خوبه که آدم اصلا نگران بچه اش نمیهش .. دختر من 2 و نیم ساله است