2821
2789
عنوان

یه سوال ؟؟؟

94 بازدید | 5 پست

دکتر قرص سفکسیم ۲۰۰ به پسرم داده حالا ۶ تا دادم ولی زیر چشمهاش به کبودی میزنه.دکترش هم فردا میاد  میخواستم بپرسم اگر قرصشو قطع کنم درمانش ناقص میشه و کبودی زیر چشم به خاطر سفکسیمه؟؟؟اگر میدونید راهنماییم کنید.پسرم ده سالشه

سفیکسیم چرک خشک کنع  بدنش عفونتی بود؟

بله تب داشت رنگ مدفوعشو تیره کرده بود زنگ زدم مطب از دکترش پرسیدم گفت برای عفونت روده هاشه.حالا سه روزه دارم قرصو میدم ولی زیر چشمهاش به کبودی میزنه نمیدونم چیکار کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله تب داشت رنگ مدفوعشو تیره کرده بود زنگ زدم مطب از دکترش پرسیدم گفت برای عفونت روده هاشه.حالا سه ر ...

نمیتونی با دکتر تماس بگیری

اگ میتونی ی سر ببرش دکتر 

خطرناک فک نکنم خیلی باش اما میگم خدایی نکردع دوزش بالا نباش 

برا بزرگ سالا 400میدن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نمیتونی با دکتر تماس بگیری اگ میتونی ی سر ببرش دکتر  خطرناک فک نکنم خیلی باش اما میگم خدایی ن ...

دکترش فردا میاد.دکترش تازه ۲۰ تا از این قرص داده که به هفتمی نرسیده اینقدر عوارض نشون داده.ممنونم از راهنماییت

دکترش فردا میاد.دکترش تازه ۲۰ تا از این قرص داده که به هفتمی نرسیده اینقدر عوارض نشون داده.ممنونم از ...

خواهش میکنم جانم 

ایشالا سلامت باشید

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)