2789
عنوان

میکرو ابرو

89 بازدید | 9 پست

برای فردا نوبت زدم خیلی استرس دارم شاید چون بار اوله میخام ب خودم تغییر بدم ب شدت نگرانم .خنده داره یا شما هم مثل من هستین؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

از کارش راضی هستی ؟؟منم کردم راضیم فقط رنگشو برا ترمیم ک برم میگم روشن کنه

لایک نکن سرجدت 🤦‍♀️خب حالا ی صلوات مهمونم کن 😗پسرموشوهرم نفسامن❤عاشق پدرمادرمو داداشمم😍علاقه خاصی ب کله پاچه و کباب و اسم رها دارم😎زندگیم خوبه ولی حسرت گذشته رو میخورم ک چرا درسمو ادامه ندادم پیشرفت کنم بعدش ازدواج اینا😕اگه سوالی درمورد آشپزی داشتی شاید بتونم کمکت کنم😁عااااشق رمانم اگه رمان خوب سراغ داری حتما بگو بهم یا اگه رمان خوب میخای بگو معرفی کنم بهت🤗در آخر امیدت بخدا باشه حواسش بهت هس یا علی 🙋‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کارش راضی هستی ؟؟منم کردم راضیم فقط رنگشو برا ترمیم ک برم میگم روشن کنه

من کارای مختلف رو زیاد ندیدم خواهرم بیشتر پسندید ..امیدوارم خوب دربیاره

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

منم اولین تغییر صورتم همون میکرو بود . 

خیلی هم استرس داشتم .

فقط یه جای خوب برو که تجربش زیاد باشه . وقتی مداد میزنه خوب دقت کن که حتما قرینه باشه . زیادم بیرون از ابروی خودت کار نکنه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
نترس اصلا  اولشم یکم پر رنگه  بعد رنگاش میریزه  بعد نرمال میشه  نگران نباش

استرس عجیبی دارم کلا در مقابل تغییرات گارد محکمی دارم

منم اولین تغییر صورتم همون میکرو بود .  خیلی هم استرس داشتم . فقط یه جای خوب برو که تجربش زیا ...

اتفاقا میخام کلا تغییر بده حالت ابرومو.آره خیلی نگران کنندست برای مایی ک چند ساله فابیم

اتفاقا میخام کلا تغییر بده حالت ابرومو.آره خیلی نگران کنندست برای مایی ک چند ساله فابیم

کلا تغییر نده . وقتی رنگش میریزه دیگه قشنگی نداره . 

تا جاییه که میشه رو خط ابروی خودت کار کن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
کلا تغییر نده . وقتی رنگش میریزه دیگه قشنگی نداره . 

نمیدونم من خیلی بی تجربم.بگم هر کاری لازمه خودش انجام بده