2777
2789
عنوان

بچهای طلاق 🕊

221 بازدید | 20 پست

پیش‌مادرتون زندگی‌میکنید یا پدر؟؟ اگه‌پیش‌مادرید پدرتونو‌میبینن ؟ یا بلعکس . پدرتون خرجی‌میده؟؟

خودم‌پیش مادرمم پدرمو سال تا سال‌نمیبنیم . خرجی‌هم به زور بعد ۲ سال کع فقققط‌منتظرم‌ درامدزایی‌کنم بگم نریز . چرا مردا انقدررر بی احساسن؟

🙄اوایل غصع‌میخوردم ب خودمو و شانسم بدو بیراه‌میگفتم ولی الان انگار به تلخی‌اولش‌نیست

هنوزم‌نمیدونم اون چندسال باجرو بحث و دعوای باهم زندگی‌کردن پدرومادرم سختتر بود یا اون ۱ سال تلخ و سیاه‌بعد جدایی ..‌  

عاجزانه میخوام از خانمایی که‌ همسربداخلاقو و دست بزن دارن‌بچه نیارن کع‌تنهاییشون‌ و باهاش‌پر کنن اونا دارن یه‌بدبخت دیگع رو اضافع‌میکنن به جهنمشون 😔 توروخدا به شریک واسه غصه هاتون نیارید ... بارها شده به مادرم گفتم‌منو برگردون همونجایی که بودم‌من‌نمیخواسم بیام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه طلاقم از پنج سالگی:)

پیش مامانمم 

اره بابام رو هر ۵ ماه یک بار میبینم 

شهر من و بابام فرق داره 

بابام خرجی میده 

اره واقعا خیلی سخته بچه طلاق بودن 

قشنگی آدما تو دلشونه نه صورتشون...                                                                    
هههه اینادیگه ازسرم گذشته خیلی وقته پیش مامانم زندگی میکنم بدون هیچ حسی ب پدر داشتن اصلا چ موجودیه ن ...

انتظار  داره بهش‌احترام بذاریم ... چیزیم واسه احتراممونده؟؟ حتی دلمم واسش‌تنگ‌نمیشه

منم بچه طلاقم از پنج سالگی:) پیش مامانمم  اره بابام رو هر ۵ ماه یک بار میبینم  شهر من و ...

من که تا دوسال اول به دوستام‌ نمیگفتم 😅 ۱۸ سالم بود

اخه بودا نبودشم‌فرقی نداره بود فقط دعوا بود و سرکوفت

منم مامان بابام جدا شدن

بابام خرجی نمیده که هیچ همیشه طلبکارم هست

پیش مامانمم

بابام فقط میاد حاضریشو میزنه و میره اونم بزور که مامانم ازش پول نگیره بخاطری که پیش ما نمیاد 

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
من که تا دوسال اول به دوستام‌ نمیگفتم 😅 ۱۸ سالم بود اخه بودا نبودشم‌فرقی نداره بود فقط دعوا بود و ...

نه من از پنج سالگی 

طلاقشون توافقی بود 

ولی بازم سخت بود دیگه وقتی میرفتم پیش بابام خیلی غصه داشتم 

قشنگی آدما تو دلشونه نه صورتشون...