2777
2789

خوردن دارو ها یا امپول هایی که قدرت بدنیشون رو از حد معمول بیشتر میکنه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا نباید بخورن مگ چ اشکال داره قدرتشون زیاد شه

خب اینجوری حق اونی که سالیان سال ورزش کرده و به این قدرت بدنی رسیده ضایع میشه 

همه باید تو شرایط برابر باشن

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
خب چرا نباید بخورن مگ چ اشکال داره قدرتشون زیاد شه

خوب برای اینکه قانونه ،و نباید از انرژی زا استفاده بشه ،بدن باید در حالت طبیعی باشه ،مثلا فکر کن دو تا کشتی گیر یکیشون دوپینگ کنه خوب معلومه برنده میشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خب اینجوری حق اونی که سالیان سال ورزش کرده و به این قدرت بدنی رسیده ضایع میشه  همه باید تو شرا ...

ولی ب نظر من اصلا ربطی نداره اونی ک تمرین بیشتری کرده دوپینگ هم بیشتر روش اثر میزاره تا اونی ک تمرین نکرده واصعا چیز مزخرفیه ک ممنوعه . بعد میگم چطوریه امپوله چیه از جایی هم میشه خرید؟

ولی ب نظر من اصلا ربطی نداره اونی ک تمرین بیشتری کرده دوپینگ هم بیشتر روش اثر میزاره تا اونی ک تمرین ...

خدایی حس میکنم اصن تو فاز این چیزا نیستی🤣🤣🤣 

خودت بخوای شوهر کنی یکی از اینا که هیکلشون تزریقیه میگیری یا اونی که با ورزش خودشو ساخته😂😂 

عجب مردمی داریم ما

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
خب همشون دوپینگ کنن😑😑

خوب دیگه اون وقت چه کاریه یه عمر ورزش کنن 

خدایی حس میکنم اصن تو فاز این چیزا نیستی🤣🤣🤣  خودت بخوای شوهر کنی یکی از اینا که هیکلشون تزر ...

اونی ک در کنار تمرین زیاد دارو هم مصرف کرده ینی درواقع جفتش😂😉