2777
2789
عنوان

بابام لج کرده😒

147 بازدید | 7 پست

دیوارای خونمون خیلی وضعش بد شده باید درست شه ولی بابام گوش نمیده ب چن نفرم گفتیم بش بگه ولی گوش نمیده میگه همینه ک هس گور پدر حرف مردم😐ولی واقعا من خجالت میکشم از وضع خونمون پولدار هم هس ولی خرج خونه نمیکنه خسیسم نیس برا خورد و خوراک زیاد خرج میکنه

من سن زیادیم ندارم ولی خاستگار زیاد دارم خجالت میکشم کسیو راه بدیم خونه انقد وضعش خرابه

😔

خودتون بتونه بگیرین خورد خورد درست کنین،بعدم غلتک و دو سطل رنگ،فیلم آموزش نقاشی خونه تو نت هست

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینو محترمانه بهش بگین

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ 🩷خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش🤲 الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚.یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)💙🩵❤️🩷

بخدا قهر میکنم ولی درست بشو نیس پولم زیاد بهم نمیده

قهر جدی ن اینکه یه ساعت بد حرف بزنی

یا ازراه محبت لوس کردن وارد شو

اگ جواب نداد ک دیگ بابات عوض بشو نیست

قرعه کشی اسم بنویس ماهانه پول بدین،دراومد بگیزین درست کنین