2777
2789
عنوان

این یک تبلیغ نیست

85 بازدید | 10 پست

من نمایندگی محصولات کاملا گیاهی لدورا رو دارم که از فرانسه وارد میشن هرلوازم ارایشی بخواهید باقیمت کارخونه میدن و اگه راضی نبودید یا پوست خراب شد میتونید برگردونید و پولتون بگیرین چون محصولات بیمه هستن حالا کسی میخواد؟..؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ادمین خواستی واسه پیج یا کانالت من هستم 

ایدی تلگرام @mm_kk825

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
https://harfhaie.blogfa.com/ به وبلاگ منم سر بزنین ممنون 😍😍 ویزیتور نمیخوان ؟؟ شرایطش چیه ؟؟

سلام عزیزم شرایط خاصی نداره فقط کدملی میدی به سایت ثبت نام میشی و خودت نمایندگی میگیری میتونی توخونه درامدداشته باشی بفروشی و پول خوبی توشه و هم مناسب خانوماست

اولا که در حقیقت یک تبلیغه 

دوما لدورا ایرانیه فرانسوی کجا بود 

سوما طرف پوستش خراب شد پول و پس میدین؟

پوستش و چجوری میخواین برگردونین بهش؟

حداقل خوب تبلیغ کن

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
سلام عزیزم شرایط خاصی نداره فقط کدملی میدی به سایت ثبت نام میشی و خودت نمایندگی میگیری میتونی توخونه ...

ان شالله بتونم وارد این کار شم خیلی دوست دارم کار کنم ممنونم :)

وبلاگم 😍 بزن رو لینک 😍😍 نظرتو برام کامنت کن 🎆
اولا که در حقیقت یک تبلیغه  دوما لدورا ایرانیه فرانسوی کجا بود  سوما طرف پوستش خراب شد پ ...

من تضمین میکنم و اینکه محصولات بیمه ان پولشونو بیمه میده فقط کافیه عکس از قبل و بعد پوست داشته باشید