من نمایندگی محصولات کاملا گیاهی لدورا رو دارم که از فرانسه وارد میشن هرلوازم ارایشی بخواهید باقیمت کارخونه میدن و اگه راضی نبودید یا پوست خراب شد میتونید برگردونید و پولتون بگیرین چون محصولات بیمه هستن حالا کسی میخواد؟..؟؟؟
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
https://harfhaie.blogfa.com/ به وبلاگ منم سر بزنین ممنون 😍😍 ویزیتور نمیخوان ؟؟ شرایطش چیه ؟؟
سلام عزیزم شرایط خاصی نداره فقط کدملی میدی به سایت ثبت نام میشی و خودت نمایندگی میگیری میتونی توخونه درامدداشته باشی بفروشی و پول خوبی توشه و هم مناسب خانوماست
بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌