2777
2789
عنوان

ازدواج

214 بازدید | 17 پست

قرار بود دوشنبه مامان پسري ك دوس داريم همو ز بزنه خونمون واسه خواستگاري،ولي وقتي باباش كامل قضيه اين چندسال و دعواهاي مامانمو عقب كشيدن پسره رو شنيده سنگ روي يخ شده،گفته ك اول خونه رو اكي كنه پسره بعدش بيان عذرخواهي و خواستگاري(شغل پسره هم الان مشاورحقوقي توي دولت قبليه،ممكنه ترفيع بخوره بشه معاون وزير الان)٢٧سالشه،درامدشم اكيه منم بهش ميگم خب وقتي بياين ك درجا عقد و عروسي نيس ميگه بابام راضي نميشه ميگه با كاري ك تو كردي دست خالي نميشه رفت و بايد زود بعدش عقد كنين ك خونوادش فك نكنن قصدت بازي با اون دختر بوده🤦🏼‍♀️الانم بخواد خونه بخره اونيكه توي شهرك محلاتي خريده قسطش مهر تموم ميشه،چون محرم و صفره تازه ابان ميخواد بياد خواستگاري اينجوري

بنظرتون داره وقت ميخره؟من حس ميكنم يكم داره اغراق ميكنه در مورد باباش،ولي از طرفي انگشتري ك واسم خريده براي خواستگاري و لباس و كت شلوار و ...ك بيان اماده بود و نشونم داد و گفت باباش الان مشكله و راضي نميشه

بعد باباشم انقد پولدار هست ك خونه بخره همين الان ولي ميگه نميدم بايد روي پاي خودت وايسي،الان حدودا ٦.٥-٧ تومن داره

٢تومن كم داره ك ميگه تا مهر درستش ميكنه☹️

بجز مشاور حقوقي رياست جمهوري،استاد دانشگاهم هست ي دفتر حقوقيم توي سعادت اباد داره ك ميگه اگه كم بيارم سهممو از اونجا ميفروشم ك خونه رو بخرم

.

الان من موندم حرفاش ب نظرتون راسته؟😐يا داره گولم ميزنه ك باز زمان بخره🤦🏼‍♀️؟توي دو راهي موندم كلن نميدونم چيكار كنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایناروتحقیق کردید یا خودش بهتگفته؟ پسری که اماده باشه نهایتااا دوماهه زن زندگیشو میبره پیش خودش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ایناروتحقیق کردید یا خودش بهتگفته؟ پسری که اماده باشه نهایتااا دوماهه زن زندگیشو میبره پیش خودش

اره مداركشو نشونم داده واسه سركارش

كلن قرار بود پارسال بياد خواستگاري ك مامانش اول گفت ارشدشو تموم كنه و سربازيش بعد بيان،دي ماه باباش قلبش گرفت عمل قلب انجام داد بعدش كرونا گرفتن جفتشون تا ارديبهشت

الانم عموش فوت كرده بود ك بعد چهلمش ب باباش گفتن اونم مخالفت كرده،قضيه رو كامل توي تاپيك قبليا گفتم

الانم مامانش گفت ك بريم خواستگاري خب انگشتر دستش ميكنيم تا نامزديتونم خونه رو ميخري تموم ميشه ولي باباش ك ماجرا رو كامل فهميده گفته من دست خالي جايي نميرم ك انقد تو گند زدي حداقلش اينكه خونه حاضر باشه 

(واسه دختراشم همينقد سختگير بوده سر خواستگاريشون🤦🏼‍♀️)نميدونم الان اين حجم جدي بودنش فقط راسته يا ن

حتي چتاش با مامانشم نشونم داد ك باباش گفته مهر سند زد خونه رو من اول ربيع اصلن خودم ميرم ب دست و پاي مامان دختره ميفتم

اره مداركشو نشونم داده واسه سركارش كلن قرار بود پارسال بياد خواستگاري ك مامانش اول گفت ارشدشو تموم ...

حرفش با عملش یکی نیست....

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
۲۷ سالشه و این همه پست و مقام؟

من تازه چند روزه فهميدم بعد ٤سال رابطمون ك اصلن باباش توي سپاه بوده و از اونور مدير منطقه ٣اموزش پرورش بوده و كلي پست و مقام داشته🤦🏼‍♀️تا قبلش پسره جوري رفتار ميكرد ك هيچي ندارن و خيلي كمتر از سطح خونوادمن 

الان كلن جا خوردم خودم

.

قبلن شك كرده بودم ك خواهرش سرپرستار بيمارستان بقيه الله شده توي٣٠سالگيش ولي همش فك كردم بخاطر درسشه ك الان چند روزا فهميدم قضيه چيه

حرفش با عملش یکی نیست....

يعني داره كلك ميزنه؟🤦🏼‍♀️چجوري بهش بگم ك زودتر تمومش كنه؟

از طرفي مامانم ي جراحي داره اين ماه،بعد گفت حتي ما بخواييم الانم بيايم وسط جراحي مامانت ك نميشه بيايم خواستگاري 

گفت مثلن عيد قربان من شغلم معلوم ميشه ك بهم ترفيع ميدن يا ن ولي وقتي مامانت جراحي كرده چجوري پاشيم بيايم(جراحي گردن و شونه داره)