2777
2789
عنوان

سیسمونی

126 بازدید | 11 پست

سیسمونی‌گرفتم مادرشوهرم هی میاد میبینه

اصلا دیدنش مشکل نداره ک ولی میاد میبینه هی میگه من واس دخترم فلان گرفتم .خب اصلا به من چه دختر تو ۱۰ سال پیش چیا برده هی میخواد بگه اینو داره اونو نداره

عذاب میکشم میاد خونمون کلا هی میگه من تمیزم اینا بعد میاد ظرفا تو سینک میبینه میگه عه اینا هست ک 

حالا خودش خوبه میدونه استراحت مطلقم هی برای من نطق میکنه .😑😑😑

بگو خوشبحالتون که تمیزید برعکس منید من بیشتر به استراحت کردنم اهمیت میدم

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

به امید خدا یه روز این رسم سیسمونی از بین میره...والا من درک نمیکنم زن و شوهر برا خودشون بچه دار میشن به پدر مادر چه ربطی داره وسیله بخرن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به امید خدا یه روز این رسم سیسمونی از بین میره...والا من درک نمیکنم زن و شوهر برا خودشون بچه دار میش ...

ایشالله ک از بین بره شوهر موفت خور من ک گفتم خودمون بخریم گفت یه رسمه از قدیما بوده 

به امید خدا یه روز این رسم سیسمونی از بین میره...والا من درک نمیکنم زن و شوهر برا خودشون بچه دار میش ...

ما رسم که ن ولی خب خواهرام خوب پدرر مادر بچه سیسمونی گرفتن این حرکات رو درک نمیکنم

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
بگو خوشبحالتون که تمیزید برعکس منید من بیشتر به استراحت کردنم اهمیت میدم

اخه خجالت میکشم هی میاد به ظرفا بهم ریختگی ها نگاه میکنه مستقیم نمیگه ک اگه بگه جوابشو میدم

ایشالله ک از بین بره شوهر موفت خور من ک گفتم خودمون بخریم گفت یه رسمه از قدیما بوده 

من که بچه ندارم ولی اگه خدا بهم بده خودم میخرم...والا مادرم چه گناهی کرده.جهیزیه دادن بس نیست؟ به خدا باید دست به دست هم بدیم این رسم مزخرف برداشته بشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من که بچه ندارم ولی اگه خدا بهم بده خودم میخرم...والا مادرم چه گناهی کرده.جهیزیه دادن بس نیست؟ به خد ...

من خواستم خودمون بخریم اما شوهرم قبول نکرد بیشعور تازه الان وسایلارو اوردیم نردیک بود یکیش بیوفته گفتم مواظب باش میشکنه گفت خب بشکنه مگه چیه پول نداده ک دلش بسوزه خاک برسر

من خواستم خودمون بخریم اما شوهرم قبول نکرد بیشعور تازه الان وسایلارو اوردیم نردیک بود یکیش بیوفته گف ...

حرص نخور دیگه.متاسفانه بعضی چیزا درست بشو نیستن

واقعا مایعه عذابه این مرد

امیدوارم مشکلاتت حل بشه عزیزم.سعی کن به کارهاش فکر نکنی

امیدوارم مشکلاتت حل بشه عزیزم.سعی کن به کارهاش فکر نکنی

نمیتونم بخدا از وقتیم باردار شدم حساس تر شدم ازش زده شدم دیگه .فکر میکنم یع ادم غریبس ک هیچ شناختی ازش ندارم