2777
2789
عنوان

دلتنگی

274 بازدید | 3 پست

سلام.بنظرتون اموات آدم برای ما دلشون تنگ میشه یا نه..بنظرتون اصن مارو یادشون میاد ..دلتنگی میگیرن ..یا کلا تو یه دنیایین که مارو یادشون رفته ..پیش خودم فک میکنم من که دلم تنگشه اونم همینطوره ؟؟ پدرم

سلام  میگن بهشون الهام میشه... من ب پدرم فکر میکنم... ایشون ک قطعا بهشون الهام میشه...  خیلی دوست دارم یکی ک وارد ب این مسائل و سررشته داره جواب بده🍀

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کاش یکی باشه بدونه ..بهمون بگه ..که حداقل دیگه آروم بگیرم

روح همه رفتگان قرین رحمت و آمرزش🍀... احتمالا کاربر بانوی بی نشان اطلاع دارند... 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل