2777
2789
عنوان

اگه به شوهرم بگم خون به پا میشه

1456 بازدید | 58 پست

پریشب مهمون داشتم قرار بود خواهر شوهرمینا بیان 

بعد من همیشه چون بوی غذا میگیرم لباس مهمونیو آخرین لحظه که دارن میان میپوشم 

بعد رسیدن علی اومد باز کنه خواهرش گفت میای پایین کمک کنی وسیله آوردم اونم رفت پایین 

بعد من داشتم تو اتاق لباس عوض میکردم در نیمه باز بود سرم و از بلیز آوردم بیرون دیدم شوهره خواهر شوهرم داره زل میزنه بهم با یه قابلمه تو دستش😭😭

سریع لباسمو مرتب کردم بلافاصله شوهرم و خواهرشم اومدن تو خونه 

بنظرتون به شوهرم بگمم؟؟؟ 

که مرتیکه داشت بهم زل میزد یا نه خیلی از اون شب اعصابم خورده ولی میدونم اگه بفهمه میره کلی میزنتش قبلنم ازین اتفاقا افتاده😭😑 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بدو بابا

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چشش افتاده حالا بیخیال جنایی نکن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نه

نگو

ولي از اين به بعد خيلي مراقب باش

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ن لازم نیس بگی فقط دیگه اون مرتیکع خرفتو تحویل نگیر

اول از همه از خدا میخام که آرزوم برآورده کنه 😔😔😌دوم اینکه هی بمن نگین غل املایی داری😑😑خودم عشقم میکشه .از کتابی نوشتن خوشم نمیاد😂😂😂