2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 2913 بازدید | 55 پست
میگم فوقش میشی ۱۶۷ یا ۱۶۸ میزنم گریه میگه ۱۶۸ کوتاه  بنظر خودش قد ایده آلش ۱۷۳ تا ۱۷۷ هست البت ...

ی دکتری هست تو جردن دکتر اسماییل توکلی

الان داداش یک‌ ماهی هست ک از پکیج هاش استفاده میکنه

داداشم ۱۵ سالشه قدش ۱۶۳ بود ک دکتر گفت گودی کمر داره و زیر پاش صافه ک اینا درمان بشن ۵ الی ۶ سانت قدش بیشتر میشه و قرص و رژیم غذایی داده و تاکید میکنه ک بعد از بسته شدن صفحات رشد هم میشه رشد قدی داشت ب نظرم شماهم دخترتونو ببرید انشالا ب اون قدی ک میخواد برسه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز خیلی وقته از این تاپیک گذشته میشه جواب بدی، بنظرت تو هر سنی میشه قد بلند شد من آرزومه قدم سه یا چهار سانت دیکه بلند بشه ؟ واقعا تاثیر داره؟ من سرکار میرم خیلی تایم آزاد ندارم ،ممنونم 

لطفا برای داداشم یه فاتحه یا صلوات بفرستین 
مدیتیشن  و ایموشن کد  و خوشحالی کردن و شادی  ایموشن کد تو همون کاناله هست  گ ...

سلام دوست عزیز میشه جواب منو بدی خیلی وقته از این تاپیک گذشته من خیلی دوست دارم سه چهار سانت بلندتر بشم از سن رشد و بلوغم خیلی گذشته ، سرکارم تایم آزاد خیلی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید 

من برعکس ۱۰ سالو ۸ ماهگی  پری شدم همقد شما همون ۱۵۶ ۱۵۷ بودم الان که ۱۵ سالمه یعنی همون ۱۴ سالو ...

عزیزم میشه توضیح بدین ک این پکیچ حرکات رو افراد ۲۴ سال اینام تاثیر داره؟؟؟ واقعا خیلی نیاز دارم به افزایش قد کمکم کنین همیشه دعام پشت سرتونه

سلام دوست عزیز میشه جواب منو بدی خیلی وقته از این تاپیک گذشته من خیلی دوست دارم سه چهار سانت بلندتر ...

جانم؟ درمورد افزایش قد؟ همون راهکار های که گفتم رو انجام بدین صددر صد نتیجه میگیرین

جانم؟ درمورد افزایش قد؟ همون راهکار های که گفتم رو انجام بدین صددر صد نتیجه میگیرین

بله در مورد افزایش قد من بالای سی هستم 

همه چی ممکنه جانم فقط ایمان و باور داشته باش من  نتایج خانومی رو دیدم در 50 سالگی افزایش قد دا ...

سلام حدود یکسال پیش گفتید با استفاده از ساب حدود ۱۰ سانت نتیجه گرفتید تا الان چند سانت دیگه نتیجه گرفتید؟ و اینکه از ساب های چه سایت یا کانالی استفاده میکنید ممنون میشم راهنمایی کنید و اسم سایت یا کانال رو بهم بدید

همه چی ممکنه جانم فقط ایمان و باور داشته باش من  نتایج خانومی رو دیدم در 50 سالگی افزایش قد دا ...

یعنی من اگه ساب گوش بدم قدم چهار پنج سانت رشد میکنه از رشدم خیلی گذشته