2777
2789
مادرت زیادی تنها نیس ؟از بابات ناراحت نیست شاید عقده هاش رو تو خالی میکنه...تک فرزندی؟

داداشم ازدواج کرده رفته با بابام یجا باشن همش دعواشون میشه واسه همون بابام شهرهای دیگه کار برمیداره زیاد خونه نمیاد

پرنسس مامانی (♡ماه مادر♡) مهنیا😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت زیادی تنها نیس ؟از بابات ناراحت نیست شاید عقده هاش رو تو خالی میکنه...تک فرزندی؟

منم انسانم بخدا دیگه نمیکشم کل روز و شب تو خونه میمونم بخاطر بارداریم انصاف نیس بخدا کسی به من عصاب خوردگیشو بیاره چون واقعا کم آوردم😭😭😔

داداشم ازدواج کرده رفته با بابام یجا باشن همش دعواشون میشه واسه همون بابام شهرهای دیگه کار برمیداره ...

همونه بنده خدا افسردگی داره ....خوشیهات رو زیاد جلوش نشون نده شاید بیچاره دلش بشکنه احساس تنهایی میکنه 

نمیتونیروزا که شوهرت سرکاره با مامانت برید بیرون وقت بگذرونید یا شبا برید یه دور بزنید 

آبجی دلت خوشه مامانم کلا ناراحته و منم دلم میسوزه الان ۲ ساعته دارم گریه میکنم دلم خون شده دلم واسه بابام میسوزه هر چی باشه کم نیس پدرمه از وقتی مادر شدم میدونم پدر مادر واقعا جاشون تو بهشته مخصوصا پدر ها که انقد زحمت میکشن ماها بزرگ بشیم بیچاره هی میره کار برمیداره از شهرستان ها که خونه نباشه 😔