2777
2789
عنوان

شوخی همسر

264 بازدید | 14 پست

سلام دوستان اگه میشه یکم به من مشورت بدید واقعا نیاز دارم گیج شدم نمیدونم چیکار کنم

شوهر من از بچیگی توی یه خانواده شوخ و گرم بزرگ شده و من توی یه خانواده که اصلا گرم نیستن الان یساله ازدواج کردم اگه شوهرم با دختر خاله یا دختر عمو یا....که دختر باشن شوخی کنه واقعا اذیت میشم دوس دارم تو جمع سر سنگین باشه و اینکه کلا دوس داره تو جمع زنونه باهش نه اینکه خدایی نکرده ذهن خراب داشته باشه نه ولی نمیدونم چرا حسودیم میشه که با زنی بخواد شوخی کنه بنظرتون من چیکار کنم یساله هرراهی رفتم نتونستم تغییرش بدم 

تعداد رای : 7
نظرسنجی
دردل
3
42%
دردل
4
57%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونستی از اول اینجوریه؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
بهش میگم خیلی گفتم فایده نداره نمیدونم من زیاد گیر میدم یا اون زیاد شوخی میکنه

عزیز برخورد جدی کن من همسرم با جاریم خیلی شوخی میکرد چند بار اخمو تخم درستش کرد

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
عزیز برخورد جدی کن من همسرم با جاریم خیلی شوخی میکرد چند بار اخمو تخم درستش کرد

اخه اخم کنم مبگه تو گوشه گیری تو تو جمع نیستی نمیدونم همه رفتاراش خوبه ها فقط این که زیاد شوخی میکنه اذیتم میکنه هر راهی رفتم درست نشد 

اخه اخم کنم مبگه تو گوشه گیری تو تو جمع نیستی نمیدونم همه رفتاراش خوبه ها فقط این که زیاد شوخی میکنه ...

عزیز دلم بین قلقش چیه

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
نمیشه مثلا نشسته بودیم همش با زن پسر عموش صحبت میکرد اصلا با من حرف نمیزد یه ریز با اون حرف میزد

منظورم اینه تو خونه باهاش حرف بزن سنگاتونو وا بکنین

هر چند خصلتی ک در آدم نهادینه شدرو ب سختی میشع از بین برد

حِرمــٰـان 

منظورم اینه تو خونه باهاش حرف بزن سنگاتونو وا بکنین هر چند خصلتی ک در آدم نهادینه شدرو ب سختی میشع ...

اره اصلا نمیدونم چطوریه انگار نمیشه باهاش حرف زد زود عصبانی میشه نمیخواد قبول کنه که رفتارش زشته حق از هر طرف میده به خودش

اره اصلا نمیدونم چطوریه انگار نمیشه باهاش حرف زد زود عصبانی میشه نمیخواد قبول کنه که رفتارش زشته حق ...

معلومه براش مهمه ک عصبی میشع و نمیخاد قبول کنه ک داره اشتباه میکنه

برو پیش مشاور حتما کمکت میکنه

حِرمــٰـان