2777
2789
عنوان

حرف حساب

155 بازدید | 9 پست

خب عزیزم همه پسرا همینجوری هستن 

اینهمه تو این سایت تجربه هست که بخونی می بینی که اشتباهه اینهمه دیگران میگن 

خب اون که با تو دوست میشه ۱۰۰ درصد با دیگران هم دوست بوده و میشه و بعد ازدواج همین پسرا هستن که خیانت می کنن و اون پسرا کلک هستن و خیلی ببخشید دخترا رو خر می کنن و وقتی شما با پسری دوست میشی یعنی اینکه ترشیده هستی و التماس می کنی که بیا با من ازدواج کن 

تو خودت باید مراقب باشی که تو دام اینا نیوفتی 

تو بیمارستان یه پسره بود من ازش خوشم میومد و اون اومد به من شماره بده و من نگرفتم و همه دوست داشتن و عشق رو گذاشتم زیر پام تا گناه نکنم 

عزیزان من مثل خواهر به شما گفتم اگه ناراحت شدید معذرت می خوام 😊

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

وقتی حرف بزن که حرف زدنت از سکوتت بیشتر ارزش داشته باشه

حداقل یه متن درست حسابی می نوشتی این خزعبلات چیه

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
این پست رو تو یکی از تاپیک ها دیدم که دوست پسر دختره جلوی دختره به دخترا پیام میداده  گفتم برا ...

خب چرا هر چیزیو کپی میکنی

لفظ ترشیده و خر حتما درسته! 

من تا حدودی با اصل کلامت موافقم ولی خیلی بد و سطحی نوشته شده

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر درخواست دوستیمو قبول کن بقیه تاپیک هات قفل شد

چرا ؟

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
میخوام باهات حرف بزنم 

چرا حرف بزنی 

چه حرفی ؟

قاتل که ندیدی بابا

خب تو بگو چه حرفی ؟

چرا من باید باید پسر حرف بزنم ؟

😒

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم