2777
2789
عنوان

جاریییییی

263 بازدید | 8 پست

بچها من یه جاری دارم که انگار به من حسودی میکنه. قبلا رفته بودیم عروسی من از همه جاری هام نمیخوام تعریف کنما قیافم بهتره .آرایشمم قشنگ میکنم خیلی تغییر میکنم ولی اون یکی جاریاهام کلا زیاد بلد نیستن این جاریمم از من بزرگتره خیلی بد آرایش میکنه .رفته بودیم عروسی قبلا دید آرایش من خوبه میگفت لبتو یکم انگار کج کشیدی .گفتم نه صافه..یاهرچی من میگم مخالفت میکنه ..من دخترم الان ۱۶ ماهشه تازه داره راه میره تا منو میدید میگفت دخترت تنبله چرا راه نمیره یاهی می‌پرسید ۴ دستو پا نمیره .من خودم خیلی کم حرفم نمیتونم  جوابشو بدم حالا میبینه دخترم راه میره میگه حرف نمیزنه توخونه باهاش حرف بزن زود زبون باز کنه من با بچه‌ام حرف میزدم با مسخره میگفت تو خونه ساکت نشین منم گفتم بچه ای که زود زبون باز کنه وراج میشه  بعد اون یکی جاریمم گفت باید درست تربیت کنی .هروقت منو میبینه یچیزی میگه نمیدونم چیکار کنم  دیروزم دید من آرایش کردم البته کم رنگ میگه رنگت پریده بخاطره کرمته یا چی منم گفتم آره چون کمه اینجوری دیده میشه چیکارکنم باهاش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر تو مثل منی 

من کلا باهاش حرف نمیزنم نگاهش نمیکنم چیزی بگه یعنی کلا هرجابشینه من صورتم جوری نگه میدارم انگار نمیبینمش از بس بهم زخم زبون زد ومیدونم اگه جواب بدی بدتر میکنه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛