شوهرم وقتی خانوادهام دعوتش میکنن یا عقد و عروسی از طرف خانواده ام باشه خیلی ادا میاد تابخواد بیاد آخرم میاد ولی خیلی ایراد میگیره بهونه میاره حالا عصر عقد خواهرمه آرایشگاه نرفت موهاش کوتاه کنه زوری حموم کرد ریششو زد خیلی اذیت میکنه شوهر شما هم اینطوریه چیکار میکنید؟؟
نه شوهرمن عاشق مهمونیه مهمونی دعوت شه کلی ذوق میکنه امامن چون درونگرام وجای شلوغ دوس ندارم زیادخوشم نمیاد
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
مراسم خانوادگی و عقد خواهر برادرم که نه خدایی ولی جایی که دوست نداشته باشه بره اینطوریه یعنی به زور باید دوش بگیره وآماده شه فکر کن منی که عجولم این طور موقع ها میشم ایوب نبی😅😅😅😅😅
خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
اره بخدا این دقیقا انگار شوهر منه وقتی خانواده خودش دعوتش میکنن فوری میره ولی وقتی خانواده من دعوت م ...
بخداهروقت حتی خونه دوستش دعوتیم شیرینی و ...اماوقتی خونه بابام دعوتیم اصلا یانمیاد یا سالی یبار و ساعت ۱۰ و نیم شب ب بعد ی گو...هیه براخودش واسه خودشون زرنگه